Green Recovery helpt de varkenshouderijen bij het verduurzamen van hun energie.

Bedrijven die varkens houden beschikken vaak over grote panden. Deze panden hebben meestal een groot dakoppervlak en zijn daarom uitermate geschikt voor zonnepanelen. De panden van de varkenshouderijen verbruiken jaarlijks veel stroom. Doordat er in zomermaanden meer stroom opgewekt wordt dan het bedrijf verbruikt zorgt dit ervoor dat uw energie verbruik bijna gelijk is aan uw opbrengst.

Varkens, Varkenshouderij, Green Recovery, Duurzaam. Energie, Zonnepaneel

Zonnestroom installaties op maat voor uw varkenshouderij.

Green Recovery analyseert per klant wat de beste mogelijke zonnestroom installatie systeem is. Hierbij wordt er gekeken naar welke omvormers er nodig zijn om zo een optimaal rendement te kunnen realiseren. Vooral in het geval varkenshouderijen is het belangrijk dat er rekening gehouden worden met uitstoot van ammoniak en diverse andere stoffen die opbrengst negatief kunnen beïnvloeden. Green Recovery zal hier dan ook rekening mee houden bij het plaatsen van het zonnepanelen systeem.

Green Recovery biedt de uitkomst voor varkenshouderijen door plaatsing van zonnepaneel systemen.

Zonnepanelen kunnen voor veel bedrijven er aantrekkelijk investering zijn. Maar er moet wel rekening gehouden worden met het feit dat er per bedrijf andere factoren gelden. Zo is het van belang om te weten hoe zwaar de elektrische aansluiting van het bedrijf is, hoe hoog het jaarlijkse verbruik is en de ligging van het dak van de varkenshouderij. Als het de kleine energieverbruikers in de agrarische varkenshouderijen betreft dan zijn er veel fiscale voordelen zoals de Energie Investeringsaftrek(EIA). Voor varkenshouderijen die beschikken over een grote energie aansluiting(hoofdzekering hoger dan 3X80A) komen in aanmerking voor de SDE+ subsidie. Green Recovery verleent hulp bij het aanvragen van subsidies of het berekenen van fiscale voordelen voor agrarische bedrijven.

Varken, Groene energie, Boerderij, Stal, Panelen, Baarn, Barneveld, Green Recovery

Green Recovery verzorgt een volledig betrouwbaar zonne-energie systeem voor pluimvee bedrijven.

Doordat Green Recovery al veel ervaring heeft binnen deze branche beschikt zij over een groot sociaal netwerk. Voor vragen over asbestsanering(of de subsidieregeling hiervoor: asbestvanhetdak) en derde partijen kunnen wij u hierover adviseren. Ook vragen over uw netbeheerder zijn van harte welkom. Wij bieden u dan graag een vrijblijvend bezoek aan waarbij wij samen met u de situatie gaan analyseren.

Zonnepanelen calculator
Duurzame energie opwekken
Advies tegen asbest
Vrijblijvende afspraken

Maak nu een afspraak bij ons Experience Center in Leusden.

Wat is uw naam?
Wat is uw emailadres?
Wat is uw voorkeursdatum van de afspraak?
Wat is uw voorkeurstijdstip van de afspraak?

Uw afspraakaanvraag is succesvol verzonden.

×

Er is iets fout gegaan. Probeer het later alstublieft opnieuw.

×