Green Recovery helpt pluimvee bedrijven duurzamer te worden.

Boeren met pluimvee bedrijven hebben vaak boerderijen met een groot dakoppervlak en kunnen daarom flink wat energie besparen door zonnepanelen aan te schaffen. Pluimveeboeren verbruiken het hele jaar door flink wat stroom om het bedrijf draaiende te houden. Omdat er in de zomer meer stroom word opgewekt dan het bedrijf nodig heeft kan dit op jaarbasis uw energie rekening bijna volledig compenseren.

Zonnepanelen, Pluimvee, Pluimveeboeren, Duurzaam, Zeist, Utrecht

De meest geschikte panelen voor uw dak.

Green Recovery bekijkt per klant wat voor het bedrijf de beste combinatie zonnepanelen en omvormer is om er voor te zorgen dat uw rendement optimaal is. Vooral bij agrarische sectoren is het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met ammoniak, stof en andere factoren die de opbrengst kunnen beïnvloeden. Daarom ontzorgt Green Recovery de pluimvee bedrijven met een gepaste opstelling op maat.

Voor ieder agrarisch bedrijf kunnen zonnepanelen interessant zijn./

Zonnepanelen zijn voor veel bedrijven een interessante investering, daar bij komt wel kijken dat er per bedrijf andere factoren spelen. Zo is het voornamelijk belangrijk om te weten hoe zwaar de elektrische aansluiting van het bedrijf is, wat de ligging is van het dak van het pluimvee bedrijf en hoeveel energie het bedrijf nodig heeft op jaarbasis. Als het gaat om de kleine energie verbruikers in de agrarische pluimvee zijn er vele fiscale voordelen zoals de Energie Investeringsaftrek (EIA). Voor pluimveeboeren met een grote energie aansluiting (hoofdzekering hoger dan 3x80A) betreft een SDE+ subsidie. Green Recovery biedt hulp bij het berekenen van de fiscale voordelen en aanvraag van subsidies voor bedrijven met pluimvee.

Pluimvee, Kip, Zonne-energie, Panelen, Green Recovery

Green Recovery verzorgt een volledig betrouwbaar zonne-energie systeem voor pluimvee bedrijven.

Doordat we al vele jaren actief zijn in de zonnepanelen branche beschikken wij over een groot netwerk. Heeft u bijvoorbeeld vragen over asbestsanering (of de subsidieregeling hiervoor: asbestvanhetdak) en welke derde partijen u hierbij kunnen helpen dan kunnen wij daar advies over geven. Ook met vragen die uw netbeheerder treffen kunt u bij ons terecht. Wij bieden u graag een vrijblijvende schouwing om kennis te maken en de mogelijkheden voor uw dak betreft zonnepanelen te analyseren.

Zonnepanelen calculator

 

Hoog rendement
Groot sociaal netwerk
Duurzame energie opwekken

Maak nu een afspraak bij ons Experience Center in Leusden.

Wat is uw naam?
Wat is uw emailadres?
Wat is uw voorkeursdatum van de afspraak?
Wat is uw voorkeurstijdstip van de afspraak?

Uw afspraakaanvraag is succesvol verzonden.

×

Er is iets fout gegaan. Probeer het later alstublieft opnieuw.

×