Zonnepanelen installateur Utrecht Green Recovery

De omgeving Utrecht wordt steeds duurzamer door het zonnestroom installatie systeem van Green Recovery!

De trend duurzaamheid begint nu ook in Utrecht op gang te komen. Steeds meer bewoners in de omgeving Utrecht kiezen voor zonnepanelen om zo zijn of haar steentje bij te dragen aan een duurzamere omgeving. Green Recovery helpt de bewoners hierbij door zonnestroom installatie te plaatsen op de daken van deze panden.
Voordat wij een offerte uitbrengen zullen wij eerst de situatie ter plekke komen bekijken. Met behulp van google maps kunnen wij gemakkelijk en duidelijk bepalen wat de ligging van een woning is. Aangezien de foto’s in veel gemeentes verouderd zijn, is het van groot belang dat wij persoonlijk bij u langs komen om het dak te inspecteren en natuurlijk met de klant kennis te maken. Wij komen langs om te bepalen waar de omvormer moeten komen, hoe de AC en de DC kabels zullen gaan lopen welke onderdelen er nodig zijn.
Wij hebben op basis van dit bezoek ervoor gekozen om de zonnepanelen plat op het dak te plaatsen in 3 rijen van 4 onder een hoek van 15 graden. De zonnepanelen die gebruikt worden zijn zwarte mono kristallijne zonnepanelen met een vermogen van 265 Watt van het bedrijf Chinaland. Het gezamenlijke piekvermogen is 3180KWh. De jaarlijkse opbrengst prognosticeren wij dan ook op 2700KWh.
De bevestigingsmaterialen zijn van Flatflix. De omvormer is een Solax 33TL omvormer met 2 MPP trackers en is voorzien van wifi monitoring zodat de klant overal kan kijken hoe het systeem werkt.

Overzicht van de benodigdheden voor het plaatsen van zonnepanelen:

1. 12 mono kristallijne zonnepanelen all black
2. Omvormer van Solax 2200TL
3. Flat Fix bevestigingsmaterialen
4. Dim-TD heeft de volledige montage en installatie verzorgd
Green Recovery beschikt als enige in de regio Utrecht over een uniek informatiecentrum. In het informatiecentrum beschikken wij over allerlei duurzame oplossingen voor uw woning. Zo kunnen wij u alles vertellen over zonne-energie en led verlichting. Daarnaast kunnen wij u een live voorstelling geven van een werkend zonnestroom installatie systeem dat boven op ons pand staat. U bent altijd van harte welkom in ons experience centrum in Den Dolder of u kunt een afspraak maken.

Zonnepanelen installateur Utrecht, Zonne-energie, Green Recovery, Den Dolder, Chinaland


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery