Zonnepanelen Green Recovery in Zaltbommel

12 fraaie zwarte monokristallijne zonnepanelen in het mooi Zaltbommel

Onlangs heeft Green Recovery in het mooi Zaltbommel 12 een mono kristallijne zonne-energie installatie geïnstalleerd van 12 zwarte zonnepanelen. Uiteraard hebben wij voor dat we een offerte hebben aangeboden eerst de situatie ter plekke bekeken en het dakvlak waar de panelen op zouden komen te liggen grondig ingemeten. De plek van de omvormer was snel bekeken maar hoe de DC bekabeling van de zonnepanelen naar de omvormer zouden lopen was nog niet bekend.

Na het uitbrengen van een scherpe offerte door Green Recovery is er snel besloten tot het overgaan van installeren van de zonnepanelen. Op een mooi zonnige maandag heeft Dim-TD de zonnepanelen geïnstalleerd en op het einde van de dag werden de eerste Kwh’s al teruggeleverd aan het net. Deze 12 panelen hebben een piekvermogen van 3000Kwh en gezien de ligging en het gemiddeld aantal uren zon in Nederland zal de reële opbrengst ongeveer uitkomen op 2550Kwh. Aangezien het een 2-persoons huishouden betreft welke zuinig omspringen met energie zijn ze voor een zeer groot deel zelfvoorzienend.

  • 12 zonnepanelen 250Watt mono kristallijn all black
  • omvormer Suntellite 2800
  • bevestigingsmateriaal is van clickfit met zwarte klemmen
  • Dim-TD heeft de volledige installatie uitgevoerd

Deze tevreden klanten hebben om zich te oriënteren ons unieke experience centrum bezocht in Den Dolder (nabij Utrecht, Amersfoort, Zaltbommel). Hier kan met alles bekijken en te weten komen over o.a. zonne-energie, zonnepanelen en Led verlichting. Wij hebben een grote showroom en op het dak van ons pand kunnen wij u laten zien hoe een installatie eruit ziet en hoe het werkt. Wij zijn dagelijks open maar u kunt ook altijd een afspraak maken indien u meer wilt weten over zonnepanelen. Kom vrijblijvend langs in Den Dolder (Zeist) of maak een afspraak, ook op zaterdag mogelijk.

Met zonnige groet Green Recovery.

zonnepanelen, zaltbommel, zonne-energie, Showroom, Green Recovery, Den Dolder, Utrecht, Goedkoop, Amersfoort, Den Bosch, Zeist, Soest, Baarn, Houten, Barneveld, Baarn, Green Recovery


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery