Green Recovery verduurzaamt de panden van fruitteelt boerderijen

Bedrijven die fruit oogsten hebben vaak grote gebouwen met een enorm dakoppervlak dit is ideaal voor het plaatsen van zonnepanelen en het opwekken van eigen energie. Er word veel stroom gebruikt door fruitteelt bedrijven door het jaar heen maar doordat er in de zomers maanden veel meer stroom word opgewekt dan verbruikt hoef je op jaarbasis maar weinig tot geen energie van maatschappijen te gebruiken.

Fruitteelt, Green Recovery, Duurzaam, Amersfoort, Groen

Op maat samengestelde zonne-energie installaties voor uw fruitteelt boerderij

Green Recovery komt persoonlijk bij iedere klant langs om te kijken wat de situatie is en welk zonne-energie systeem daar het beste bij past. Denk hierbij aan de best werkende omvormer in het geval van uw bedrijfspand. Ook zonnepanelen worden speciaal gekozen per situatie om te voorkomen dat ze beschadigt raken door ammoniak en/of andere stoffen die schadelijk zijn voor sommige panelen hierdoor kunnen wij u garanderen dat onze systemen lang meegaan en een optimaal rendement opwekken.

Green Recovery heeft de oplossing voor fruitteelt bedrijven met hoge energie rekeningen

Zonnepanelen zijn voor veel bedrijven een veilige investering met een hoog rendement maar om dit hoge rendement te realiseren voor bedrijven moet er rekening gehouden worden met diverse factoren. De ligging van uw dak is zeer bepalend voor de opbrengst, ook is het belangrijk om te weten welke elektrische aansluiting uw bedrijf gebruikt en het is belangrijk om te weten hoeveel uw verbruik is op jaarbasis. Voor de kleinere agrarische boerderijen heeft de aanschaf van zonnepanelen veel fiscale voordelen zoals de Energie Investeringsaftrek (EIA). Voor grotere fruitteelt boerderijen met een 3x80A aansluiting zijn er weer SDE+ subsidies. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn helpt Green Recovery u dan ook graag bij het aanvragen van de subsidies of het berekenen van de belasting voordelen.

Fruitteelt, Fruit, Green Recovery, Groene Energie, Boerderij, Agrarisch

Green Recovery zorgt er voor dat fruitteelt bedrijven een volledig betrouwbaar geïnstalleerd zonne-energie systeem op het dak krijgen

Green Recovery draait al enkele jaren mee in de zonnepanelen sector en heeft daardoor een groot sociaal netwerk opgebouwd. Heeft u bijvoorbeeld vragen over asbestsanering (of de subsidieregeling hiervoor: asbestvanhetdak) of andere factoren die schadelijk zijn voor uw dak dan kunnen wij u helpen met een advies richting derde partijen. Ook vragen over uw netbeheerder kunnen wij voor u beantwoorden. Daarnaast komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs om samen te kijken voor de beste uitkomst voor uw fruitteelt bedrijf.

Zonnepanelen calculator
Besparen op uw energie rekening
Gegarandeerd de beste systemen voor uw bedrijf
Gratis advies voor externe factoren

Maak nu een afspraak bij ons Experience Center in Leusden.

Wat is uw naam?
Wat is uw emailadres?
Wat is uw voorkeursdatum van de afspraak?
Wat is uw voorkeurstijdstip van de afspraak?

Uw afspraakaanvraag is succesvol verzonden.

×

Er is iets fout gegaan. Probeer het later alstublieft opnieuw.

×