Green Recovery zorgt voor zonnepanelen op daken van boerderijen

Boeren bezitten vaak over grote gebouwen voor hun boerderij om dieren of producten in kwijt te kunnen. Deze daken zijn perfect geschikt voor de aanschaf van zonnepanelen omdat dit meestal grote en platte daken zijn. Doordat boerderijen zonnepanelen aanschaffen wordt er voor stroom opgewekt. Het energie verbruik van het netwerk kan hier door flink worden verlaagt voor de boeren. Omdat zonnepanelen in de zomer zoveel stroom opwekken kan het verbruik in de winter bijna worden gecompenseerd door de opwek van de zomer.

Boerderij, Zonnepanelen, Green Recovery, Duurzaam, Boer

De juiste zonne-energie installatie voor uw boerderij

De markt van zonnepanelen kent veel verschillende aanbieders daarom is het lastig om op zoek te gaan naar hét beste paneel. Green Recovery doet al een aantal jaren mee in de zonnepanelen branche en heeft daardoor flink wat ervaring opgedaan op het gebied van zonnepanelen. Door onze kennis kunnen wij u als klant garanderen dat wij altijd de juiste opstelling kiezen voor de juiste situatie. Er zijn verschillende factoren die bepalen welk type paneel met welke omvormer voor u geschikt is en dat zoekt Green Recovery voor u uit.

Waarom zonnepanelen interessant zijn voor uw boerderij

Zonnepanelen zijn over het algemeen een zeer betrouwbare investering met een redelijk hoog rendement. Maar er zijn wel diverse factoren die voor iedere boer een verschil in opstelling en opbrengst kan betekenen. Het is namelijk essentieel om te weten wat uw energie behoefte is, hoe groot uw dakoppervlak is en wat de ligging van uw dak is. Daarnaast zijn er verschillende fiscale factoren die gelinkt zijn aan uw energie verbruik. Kleinschalige verbruikers hebben een Energie Investeringsaftrek (EIA). Terwijl er voor de grotere verbruikers met een aansluiting hoger dan (3x80A) weer een SED+ subsidie is. Green Recovery begeleidt haar klanten dan ook graag met het aanvragen en berekenen van deze fiscale voordelen.

Boer, Zonnepaneel, Green Recovery, Groene energie, Boerderij

Green Recovery neemt al uw zorgen af

Door de jaren heen heeft Green Recovery veel ervaring kunnen opdoen in de zonnepanelen sector. We hebben een groot netwerk opgebouwd die wellicht ook voor u interessant is. Mocht u bijvoorbeeld vragen hebben over asbestsanering (of de subsidieregeling hiervoor: asbestvanhetdak) en welke partijen u hier het beste voor kunt benaderen dan kunnen wij u daarover adviseren. Ook met vragen over uw netbeheerder kunt u ons benaderen. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende afspraak om ons voor te stellen en te kijken wat de situatie van uw boerderij is.

Zonnepanelen calculator

 

 

 

 

 

 

Hoog rendement
Beste zonnestroom installatie
Minder stroom kosten

Maak nu een afspraak bij ons Experience Center in Leusden.

Wat is uw naam?
Wat is uw emailadres?
Wat is uw voorkeursdatum van de afspraak?
Wat is uw voorkeurstijdstip van de afspraak?

Uw afspraakaanvraag is succesvol verzonden.

×

Er is iets fout gegaan. Probeer het later alstublieft opnieuw.

×