Wat doet Led strip met de sfeer in uw woning of kantoor?

Hoe kan men d.m.v. licht sfeer brengen in huis of kantoor?

Dit horen diverse interieurarchitecten vaak wanneer ze om de tafel gaan zitten met huiseigenaren of de eigenaar van een kantoor pand. Tegenwoordig kan met verschillende lampen van diverse fabrikanten in beperkte mate de sfeer aanpassen in huis of kantoor. Een lamp die men kan veranderen van kleur heeft maar een beperkt oppervlakte wat er belicht kan worden. Indien men indirect met kleur de sfeer wil bepalen in bijvoorbeeld een woonkamer of keuken doet er goed aan om te kijken wat het effect van Led strip is. Met RGB Led strip kan men de kleuren en de kleurintensiteit aanpassen van de ruimte waar de Led strip is aangebracht.

Zo kan men bij een verlaagd plafond rondom een koof maken waar er Led strip wordt aangebracht en dit zal zeer veel invloed hebben op de sfeer in huis of kantoor. Onlangs heeft Green Recovery Led strip verkocht aan een bedrijf, het bedrijf heeft afgesproken met het personeel dat de medewerker die als eerste op kantoor is de kleur van de Led strip bij de entree mag bepalen. Het leuke aan dit verhaal is dat in de eerste maanden na installatie van de Led strip de ‘te laat’ meldingen drastisch gedaald was.

Led strips kunnen u gemoedstoestand in positieve zin beïnvloeden, bij sombere donkere winterdagen kunt u bijvoorbeeld een frisse groene kleur kiezen zodat uw huiskamer of kantoor er wat vrolijker uitziet. Het effect wat u bereikt met Led strip is niet te evenaren met een enkele lamp of spot. Led strips zijn steeds beter af te stemmen op de wens naar de klant en de systemen worden steeds beter en goedkoper.

Led strip in showroom Green Recovery


Led strip in Showroom Green Recovery, Den Dolder, Utrecht, Zeist, Amersfoort, Soest, Leusden

Showroom voor Led strip Green Recovery, Den Dolder, Utrecht, Amersfoort, Barneveld, Spakenburg