Zonnepanelen, MKB-bedrijven, Groene energie, paneel

SDE+ subsidie ook voor de MKB en bedrijven.

De overheid heeft de Stimulering Duurzame Energieproductie subsidie ontwikkeld voor MKB/bedrijven om het aantrekkelijker te maken voor deze instanties om eigen hernieuwbare energie te produceren. De bedrijven die duurzame energie opwekken betalen vaak meer voor hun energie rekening daarom vergoedt de overheid het verschil in prijs van grijze energie en duurzame energie doormiddel van de SDE+ subisidie.

Wanneer komen bedrijven in aanmerking voor een SDE+ subsidie.

Een MKB/bedrijf komt in aanmerking voor de Stimulering Duurzame Energieproductie subsidie wanneer het hernieuwbare energie opwekt, hernieuwbare warmte of een combinatie van opgewekt gas en elektriciteit. Of bij het opwekken van hernieuwbaar gas. Een situatie waarin een MKB/bedrijf meerdere van deze opties opwekt is nog beter voor het milieu en ook deze bedrijven komen in aanmerking voor de SDE+ subsidie.

Eisen voor de aanvraag van de SDE+ subsidie.

De eisen voor de aanvraag van de SDE+ subsidie in 2015 zijn als volgt: er moet een studie bij een aanvraag van een vermogen van 500 KWp voor de haalbaarheid van uw project worden toegevoegd. Voor de bedrijven die gebruik maken van windenergie moet er een windrapport bij de aanvraag van de SDE+ subsidie worden geleverd. Dit is om te voorkomen dat bedrijven misbruik maken van deze SDE+ subsidie. Er is een tijd periode waarin de SDE+ subsidie kan worden aangevraagd deze loopt van 31 Maart 09:00 tot 17 December 17:00 2015.

Wat is de berekening voor de SDE+ subsidie bij een bepaalde fase.

sde-subsidie, panelen, MKB-bedrijven, Green Recovery

Het basisbedrag in fase 2 is 0,08 euro cent per kWh daar haal je het correctie bedrag van 0,053 euro cent van af en dan hou je een bedrag van 0,027 euro cent per kWh over. Dit staat gelijk aan 27mWh, het maximaal aantal vollasturen is 1000 maal het maximale subsidiale jaarproductie bij een installatie met een vermogen van 27 kWp. 1000×27-27000kWp=27mHw. Dit resulteerd in een voorlopige uitkomst van de bereking bij een fase 2 in 2015 van 27×27= 729 euro.

Wilt u hulp bij het aanvragen van uw SDE+subsidie?

Green Recovery helpt MKB/bedrijven graag bij het aanvragen van de SDE+ subsidie om de voordelen van hun duurzame installatie zo groot mogelijk te maken. Ook helpen we graag bij verdere vragen die u heeft rondom duurzame energie. U kunt ook langskomen bij ons informatie centrum op de Fornheselaan 6 E&G in Den Dolder.

Eigen stroom opwekken
Energie besparing
Betrouwbaar investeren

Maak nu een afspraak bij ons Experience Center in Leusden.

Wat is uw naam?
Wat is uw emailadres?
Wat is uw voorkeursdatum van de afspraak?
Wat is uw voorkeurstijdstip van de afspraak?

Uw afspraakaanvraag is succesvol verzonden.

×

Er is iets fout gegaan. Probeer het later alstublieft opnieuw.

×