SDE+ subsidie voor de agrariërs.

Agrarisch, zonnepanelen, investeren, Green Recovery

De Stimulering Duurzame Energieproductie subsidie is een stimulans voor agrariërs van het misterie van economische zaken om het aantrekkelijker te maken om hernieuwbare energie te produceren. Doordat bedrijven eigen opgewekte energie gebruiken zijn ze goed bezig voor het milieu. De overheid wil dit belonen doormiddel van de sde+ subsidie.

Welke MKB/bedrijven komen in aanmerking voor de SDE+ subsidie.

De bedrijven die in aanmerking komen voor de SDE+ subsidie zijn de bedrijven die hernieuwbare energie opwekken, hernieuwbare warmte of een combinatie van het opwekken van warmte en elektriciteit of hernieuwbare gas opwekken. Een combinatie van meerdere opties is ook mogelijk en natuurlijk beter.

Welke eisen staan vast voor de SDE+ subsidie.

De eisen voor de aanvraag van de SDE+ subsidie zijn als volgt: sinds 2015 moet er bij een aangevraagd vermogen vanaf 500KWp een haalbaarheidstest van uw project bij een uw aanvraag toevoegen. In de categorie windenergie projecten moet er een windrapport worden toegevoegd. Het aanvragen van de SDE+ subsidie is mogelijk tussen 31 Maart 09:00 2015 tot 17 December 17:00 2015.

Berekening SDE+ subsidie bij bepaalde fase.

Hieronder volgt een rekenvoorbeeld van de SDE+subsidie bij fase 5. Basisbedrag fase 5 0,11 euro cent/KWh, het correctie bedrag in 2015 is 0,053 euro cent. Voorlopige bijdrage SDE+ subsidie 2015 fase 5 0,11-0,053=0,057 euro cent/KWh=57mWh. Maximum aantal subsidiale vollasturen is 1000, maximale subsidiale jaarproductie bij een installatie met een vermogen van 27KWp is 27×1000-27000KWp = 27mWh. De voorlopige jaarlijkse bijdrage bij een fase 5 in 2015 is 57×27= 1539 euro.

Hulp bij de aanvraag en vragen rondom de SDE+ subsidie.

SDE+, Green Recovery, agrariërs, Groenestroom

Green Recovery helpt bedrijven graag bij de aanvraag van de SDE+ subsidie omdat wij al een aantal ervaring hebben in de duurzame energie branche weten we welke bedrijven in aanmerking komen voor deze subsidie . Voor meer informatie en het beantwoorden van uw vragen kunt u ook langskomen in ons informatie centrum in Den Dolder op de Fornheselaan 6 E&G.

Subsidie voor zonnepanelen
Nu investeren
Milieu vriendelijk

Maak nu een afspraak bij ons Experience Center in Leusden.

Wat is uw naam?
Wat is uw emailadres?
Wat is uw voorkeursdatum van de afspraak?
Wat is uw voorkeurstijdstip van de afspraak?

Uw afspraakaanvraag is succesvol verzonden.

×

Er is iets fout gegaan. Probeer het later alstublieft opnieuw.

×