Referentie zonnepanelen installateur Green Recovery Achterveld.

21 zonnepanelen in Achterveld ( Gemeente Leusden) van zonnepanelen installateur Green Recovery.

Green Recovery heeft al meerdere malen zonnestroom installaties mogen plaatsen in de omgeving Amersfoort en omstreken. Ook in de omgeving Leusden zijn er steeds meer tevreden klanten van Green Recovery. Zo heeft Green Recovery onlangs een opdracht gekregen om een zonnestroom installatie te plaatsen op het dak van een woning in de omgeving Achterveld. De zonnestroom installatie is 21 zonnepanelen groot een aangesloten op 1 omvormer.
We hebben er voor gekozen om de zonnepanelen te plaatsen in 3 rijen van 7 panelen. Er wordt gebruik gemaakt van zwarte mono kristallijne zonnepanelen met een vermogen 265 Watt. Deze mono kristallijne zonnepanelen zijn afkomstig van het bedrijf Chinaland. Dit bedrijf is onze vaste producent, hier hebben wij vaste afspraken mee. Op deze manier verzekeren wij u van zonnepalen die beschikken over een hoge kwaliteit. Deze 21 zonnepanelen leveren gezamenlijk een piekvermogen van 5565KWh. Wij prognosticeren de jaarlijkse opbrengst dan ook op ongeveer 4730Kwh.
De zonnepanelen hebben wij laten installeren door onze vaste installateur Dim TD uit Achterveld. Dim TD beschikt over een grote dosis ervaring(400+ daken voorzien van zonnepanelen) en is bovendien erg nauwkeurig. De omvormer die geleverd moet worden bij dit zonne- energie systeem is een Solax 5000 TL omvormer. Deze omvormer heeft 2 Mpp-trackers. De bevestigingsmaterialen zijn van Click Fit en omdat wij met zwarte zonnepanelen werken kiezen wij er voor om te werken met zwarte eind en midden klemmen, zodat het een mooi geheel lijkt.

Voor de zonnestroom installatie hebben wij de volgende materialen gebruikt:  1. 21 mono kristallijne zonnepalen van Chinaland met een vermogen 265 Watt all black

  2. De omvormer is van het merk Chinaland

  3. De bevestigingsmaterialen zijn van Clickfit

  4. Dim TD uit Achterveld heeft de installatie verzorgd

Wanneer u vragen heeft kunt u altijd bij Green Recovery binnenstappen. Wij beschikken over een informatie centrum/Showroom in Den Dolder waar wij u de verschillende zonnepanelen en omvormers kunnen laten zien. Tevens hebben wij een werkend systeem op ons eigen dak van 24 panelen. Naast zonne-energie zijn wij ook sterk in Led verlichting, warmtepomp en palletkachels. U kunt dan ook vrijblijvend langskomen of u kunt een afspraak maken.

Zonnepanelen installateur, Leusden, Green Recovery, Achterveld, Solax, Utrecht


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery