Referentie zonnepanelen Green Recovery Bilthoven

Green Recovery is uw zonnepanelen installateur in de gemeente Bilthoven

Onlangs heeft Green Recovery weer een mooi zonnepanelen systeem opgeleverd in Bilthoven. Green Recovery is in de omgeving Utrecht en Amersfoort een begrip als het gaat om de installatie van zonnepanelen. Wij leveren complete installaties en zullen van te voren vakkundig uw dak inmeten en bepalen hoeveel zonnepanelen er mogelijk op uw dak kunnen worden geïnstalleerd. Uiteraard stemmen wij dit af op uw energieverbruik en wellicht kunnen wij u heel wat doen besparen met onze energiezuinige Led spots.

Bij deze zonnestroom installatie in Bilthoven hebben wij 30 zonnepanelen geplaatst van het merk Chinaland op een schuin pannendak. Deze 30 zwarte mono kristallijne zonnepanelen met 96 zonnecellen leveren een piekvermogen van 7950Kwh per jaar dit in combinatie met een betrouwbare SMA 3 fasen omvormer zal deze klant de komende 10 jaar zonder zorgen kunnen genieten van zijn systeem. Onze klant heeft in ons experience center de nodige informatie ingewonnen op het gebied van zonne-energie en zonnepanelen maar u kunt bij ons ook terecht voor Led verlichting en professionele straatverlichting in Led. Wij kunnen ook nog de installatie voor u regelen indien u hier behoefte aan heeft.

Green Recovery levert over het hele land haar goede kwaliteit zonnepanelen en omvormers, indien u een bedrijf bent kunt u bij ons de interessante b2b prijzen opvragen. In onze nieuwe opslag in Amersfoort houden we altijd ruim 600+ zonnepanelen op voorraad en een groot aantal omvormers. Indien gewenst berekenen wij voor u een installatie en de benodigde materialen en maken hiervoor een scherpe offerte.

Mocht een keer onze inspirerende showroom willen bezoeken kom dan vrijblijvend langs of maak een afspraak. U kunt ons op afspraak ook op zaterdagen en s’avonds bezoeken. Wij zijn gevestigd in Den Dolder op een aantal minuten van de A28 tussen Utrecht en Amersfoort.

Green Recovery

Foto’s zonnepanelen Bilthoven


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery