Green Recovery is ook beschikbaar voor grotere projecten.

Green Recovery is een bedrijf dat handel doet in zonnepanelen en Led verlichting. We voorzien zowel particulieren als bedrijven van een duurzame zonne-energie installatie. Wij verzorgen de volledige installatie en garanderen u dat in combinatie met het best werkende systeem uw installatie het hoogst haalbare rendement haalt en in de best opstelling op uw dak wordt gemonteerd.

Green Recovery verzorgt ook de installaties van grotere projecten.

Naast kleinschalige bedrijven en particulieren doet Green Recovery ook aan grotere projecten. Zo hebben wij grote scholen al voorzien van een volledig dak vol zonnepanelen. Ook grotere bedrijven hebben wij voorheen al voorzien van zonnepanelen. Mocht u een groot project hebben en wilt u advies over de mogelijkheden hiervan dan geeft Green Recovery ook vrijblijvend advies over de beste zonne-energie installaties voor de juiste projecten. Ook helpen we u dan meteen met de fiscale voordelen van zonnepanelen en het aanvragen van deze voordelen en subsidies.

De producten van Green Recovery.

Doordat Green Recovery door de jaren heen veel ervaring heeft op kunnen doen weet het nu de juiste producten voor de uw klus te vinden en daar door uw rendement te maximaliseren. We werken daarom ook niet met een vast type paneel met omvormer. We bekijken altijd eerst de situatie en schetsen aan de hand daarvan de beste opstelling voor uw zonnestroom installatie. Wel werken we met een aantal vaste merken waarvan wij denken dat het voor de meeste projecten de beste producten zijn.

Waarom zou u Green Recovery kiezen voor uw project

Green Recovery loopt al een aantal jaren mee in de zonnepanelen branche en hierdoor heeft het veel ervaring kunnen op doen op het gebied van zonnepanelen. We hebben veel verschillende producten uitgeprobeerd en zijn ook zelf in China geweest om de productie van de panelen te overzien en zelf te bepalen welk type het beste is. Daarnaast bieden wij onze kennis geheel vrijblijvend aan onze klanten zodat u gegarandeerd bent van de beste zonne-energie installatie.

Green Recovery doet ook grotere projecten
Al meerdere projecten voorzien van zonne-energie installaties
Altijd de beste opstelling voor uw situatie

Maak nu een afspraak bij ons Experience Center in Leusden.

Wat is uw naam?
Wat is uw emailadres?
Wat is uw voorkeursdatum van de afspraak?
Wat is uw voorkeurstijdstip van de afspraak?

Uw afspraakaanvraag is succesvol verzonden.

×

Er is iets fout gegaan. Probeer het later alstublieft opnieuw.

×