Nieuw: draagbare bluetooth speaker met accu van Green Recovery

Op zoek naar een betaalbare draagbare bluetooth speaker met accu?

Sinds vandaag heeft Green Recovery deze in haar assortiment. Deze bluetooth speaker zorgt ervoor dat u met uw smartphone, tablet of computer draadloos muziek kan laten afspelen tot op een afstand van 10 meter. Deze draagbare speaker kunt u perfect gebruiken op een heerlijke stranddag, een gezellige picknick in het park of bij een BBQ bij u in de tuin. Door de ingebouwde accu die zeer sterk is en ervoor zorgt dat de speaker 5 uur meegaat hoeft u nooit meer te zoeken naar losse batterijen. De speaker is in 2 uur volledig op te laden en dat kan heel simpel via een USB poort of via een stekker voor het stopcontact met een USB aansluiting.

Dankzij het grote bereik van 10 meter kan u uw tablet of smartphone in uw tas of jas laten en dankzij de knoppen onder aan de speaker kunt u makkelijk naar het volgende of vorige nummer scrollen of de muziek op pauze zetten. Ook beschikt de speaker over een aparte mini micro card waar u uw favoriete muziek op kan zetten. Ook muziek via programma’s zoals Deezer en Spotify kunt u streamen naar de draagbare speaker.

Voor de luidspreker is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, de behuizing is van mooi zwart aluminium en rond de luidspreker zit een rubber band zodat deze fijn in de hand ligt. Rond de Speaker zit een draaischijf waar u het volume mee kan bepalen en dankzij de ingebouwde Bass Xpansion System is de bass van de speaker zeer aangenaam om naar te luisteren. Nu zult u wel denken dat dit een flink prijskaartje heeft maar daar vergist u zich in. Wij hebben de zeer scherpe prijs van €25,- tijdelijk verlaagd naar €18,75 dus grijp nu uw kans en bestel de speaker in onze webshop!

Foto draagbare bluetooth speaker Green Recovery


Draagbare bluetooth speaker van Green Recovery, goedkoop, aanbieding, actieprijs, ingebouwde accu, harde bass, mooi design, 5 uur afspeeltijd