Nieuw: de zonnepanelen calculator van Green Recovery

Weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Met de zonnepanelen calculator van Green Recovery komt u er snel achter

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het voor u lastig is om te bepalen of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel er op zouden passen. Uit ervaring weten wij dat de meeste consumenten niet weten wat de afmetingen van een zonnepaneel zijn en dan wordt het lastig om te berekenen hoeveel panelen er op het dak kunnen. Ook zijn zaken zoals ligging van doorslaggevend belang voor de keuze om voor zonne-energie te kiezen, niet elk dak is geschikt voor zonnepanelen omdat de ligging niet goed is.

Indien u bij ons de zonnepanelen calculator invult krijgt u van ons snel een indicatieve berekening van het aantal panelen dat er op het dak kunnen worden geplaatst en wat uw opbrengst in KWH en uw besparing in Euro op uw energierekening zullen zijn op jaarbasis. Indien gewenst kunnen wij u een indicatieve offerte toesturen waarbij u kunt kiezen voor een los systeem met alle componenten die u zelf installeert of een systeem die wij volledig van A-Z inmeten, installeren en inbedrijf stellen.

Mocht u bij het invullen van de zonnepanelen calculator problemen ondervinden of vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Tevens hebben wij in het midden van Nederland een informatie centrum waar wij u alles kunnen laten zien op het gebied van zonne-energie en Led verlichting.

De gegevens die u aan ons verstrekt blijven intern en zullen niet aan derden door worden gegevens zoals de vele zonnepanelen offerte sites die u tegenwoordig vindt op internet. Wij zullen u in de eerste instantie per mail benaderen en in goed overleg zullen wij telefonisch contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Klik op onderstaande link om de zonnepanelen calculator in te vullen!

Zonnepanelen calculator

Hoeveel zonnepanelen, zonnepanelencalculator, Green Recovery, calculator, service, kwaliteit