Monokristallijne zwarte Zonnepanelen 265Watt Green Recovery in Baarn

Baarn wordt steeds groener dankzij Green Recovery door de zonnepanelen

De motieven om te kiezen voor een zonnestroom installatie is voor iedereen anders. De één doet het voor het rendement op z’n geïnvesteerde kapitaal en de ander doet het voor het milieu en nog een ander wil het doen om niet afhankelijk te zijn van de energie prijzen en de verhogingen van de energiebelastingen. Green Recovery heeft inmiddels in Baarn al de nodige installaties verwezenlijkt en wij zijn erg blij dat de inwoners van Baarn zo begaan zijn met het milieu. De onlangs opgerichte energiecoöperatie energiek Baarn draagt ook bij aan een stukje bewustwording en dat juichen wij van harte toe.

Onlangs hebben wij in Baarn noord weer een mooi zonne-energie systeem met mono kristallijne zwarte zonnepanelen opgeleverd. De zonnepanelen leveren per stuk een vermogen van 265 watt en de 16 zonnepanelen leveren een gezamenlijk piekvermogen van 4240Kwh. Wij prognosticeren de jaarlijkse opbrengst op ongeveer 3650Kwh, dit is ongeveer de stroom welke een gemiddeld gezien verbruikt op jaarbasis. We hebben de zonnepanelen laten installeren door onze vaste installateur Jerry van Dim-TD uit Achterveld en door zijn nauwkeurigheid en ervaring (400+daken voorzien van zonnepanelen) ligt het er weer prachtig bij. Wij hebben gekozen voor een omvormer met 2 Mpp trackers en deze zorgen ervoor dat de 2 series panelen elk apart worden gevolgd en zo het maximale rendement kunnen halen. De bevestigingsmaterialen zijn van Clickfit en omdat wij met zwarte zonnepanelen werken kiezen wij er voor om te werken met zwarte eind en midklemmen zodat het één mooi geheel lijkt.

Mocht u naar aanleiding van deze referentie meer willen weten over zonne-energie of geheel vrijblijvend uw daken laten schouwen en een adviesrapport en een scherpe offerte ontvangen dan kunt u altijd in onze unieke showroom langskomen. Green Recovery heeft als enige in de regio een uniek experience centrum waar wij alles kunnen laten zien op het gebied van zonne-energie en Led verlichting. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak.

Zonnepanelen Baarn, Green Recovery zonne-energie, Showroom Den Dolder, Utrecht, Zeist, Spakenburg, Soest, mono kristallijn, Amersfoort, Barneveld

Green Recovery, zonne-energie, experience centrum, zonnepanelen, omvormers, showroom, Baarn, Bunschoten, goedkoop, service


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery