Green Recovery werkt ook als groothandelaar.

Green Recovery is een bedrijf dat zich specialiseert in zonnepanelen en Led verlichting. Wij bieden u dan ook producten die alles met zonne-energie en Led verlichting te maken hebben vanuit ons assortiment. Denk hierbij aan zonnepanelen, omvormer, bevestigingsmateriaal, pluggen kabels voor de installatie van zonnepanelen. Voor de Led lampen markt hebben we veel verschillende soorten lampen variƫrend van grote bouwlampen tot kleine spotjes voor in huis.

Green Recovery kan u ook helpen met advies.

Naast alle producten die wij aanbieden kunnen wij u ook adviseren over alles wat met zonnepanelen en/of Led verlichting te maken heeft. We kunnen u uitleg geven over alle voordelen die zonnepanelen en Led verlichting met zich meebrengen. Green Recovery kan u helpen met de fiscale voordelen en subsidies van zonne-energie installaties en bij het aanvragen van deze voordelen en subsidies. Zo is er bijvoorbeeld de Energie Investeringsaftrek voor kleinschalige bedrijven en de SDE+ subsidie voor de grotere bedrijven.

Assortiment van Green Recovery.

Green Recovery werkt met verschillende producten. Wij passen ons aan de klant aan en zoeken de beste zonnestroom installatie bij het juiste huis. Green Recovery werkt dus niet met bepaalde merken maar zoekt het juiste merk paneel of omvormer voor de juiste klant. Wel hebben we een aantal vaste merken die wij in de meeste gevallen toch zullen aanraden aan de consument.

Waarom zou u de producten bij Green Recovery kopen.

Green Recovery heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in de markt van zonnepanelen en Led verlichting. Wij zijn zelf naar China gegaan om met onze eigen ogen te bepalen welke producten van goede kwaliteit zijn er welke van mindere kwaliteit. Daarnaast hebben we ook een grote kennis van de producten die we hebben en alles wat daarbij komt kijken en geven we altijd een vrijblijvend advies.

Juiste producten voor de juiste klant
Hoge kwaliteit producten
Fiscaal advies

Maak nu een afspraak bij ons Experience Center in Leusden.

Wat is uw naam?
Wat is uw emailadres?
Wat is uw voorkeursdatum van de afspraak?
Wat is uw voorkeurstijdstip van de afspraak?

Uw afspraakaanvraag is succesvol verzonden.

×

Er is iets fout gegaan. Probeer het later alstublieft opnieuw.

×