Green Recovery (zonnepanelen) staat in de Telegraaf.

Één van onze klanten die zonnepanelen bij ons heeft afgenomen heeft een ingezonden brief gestuurd naar de Telegraaf waarin hij tegen windmolens pleit.

Adrian de Kort uit Baarn heeft onlangs een brief gestuurd naar de Telegraaf waarin hij de absurd hoge investering van €18 miljard voor windmolenparken (op zee) afkeurt. Adrian Pleit ervoor om de investering van €18 miljard te halveren en €9 miljard te besteden aan diverse subsidies voor zonne-energie. Wist u dat er voor €18 miljard ruim 4500000 woningen voorzien kunnen worden van zonnepanelen. Adrian pleit ervoor om de investering van €18 miljard te delen door 2 en te gebruiken voor zowel zonne-energie en windenergie. Hij denkt op deze manier een gezonde mix te creëren, tijdens de nacht kan je de zonnepanelen inschakelen en tijdens de zomer wanneer er vaak minder wind is vang je het op door de zonnepanelen.

Green Recovery heeft in Den Dolder (omgeving, Utrecht, Zeist, Baarn, Soest, Spakenburg, Leusden, Amersfoort) een informatiecentrum / showroom op het gebied van o.a. zonne-energie en Led verlichting. Hier kunnen wij bedrijven, consumenten, VVE’s en scholen alles laten zien en uitleggen op het gebied van zonnepanelen d.m.v. lezingen, demonstraties en workshops.

Lees hier digitaal het artikel. Artikel

Artikel windmolens vs zonnepanelen Green Recovery in de Telegraaf

Zonnepanelen, zonne-energie, all black, hoog rendement, Telegraaf. showroom, informatiecentrum, Green Recovery, Experience, workshops, scholen, bedrijven, VVE's, consumenten, Baarn, Utrecht, Soest, Amersfoort, Leusden, Barneveld, Spakenburg, zeist, Soest