Green Recovery, zonnepanelen installateur in Vleuten referentie

Green Recovery levert 2 mooie zonnestroom installaties op in Vleuten (Utrecht)

Green Recovery kan vol trots zeggen dat het weer twee zonne-installatie systemen heeft mogen plaatsen op twee woningen in gemeente Vleuten. Green Recovery heeft al talloze daken voorzien van blauwe en zwarte zonnepanelen. Beide zonne-installatie systemen betroffen 21 panelen die zijn aangesloten op 2 omvormers.

Voordat wij de offerte uitbrengen komen wij eerst bij u langs om het dak van uw woning op te meten. Op deze manieren verzekeren wij u en onszelf ervan dat er geen fouten hebben gemaakt met de berekening van het aantal zonnepanelen. Tevens weten wij voordat we de installatie uitvoeren waar we de omvormers plaatsen, hoe de bekabeling moet lopen en welke werkzaamheden er in de meterkast moeten worden uitgevoerd.

Vervolgens werd er op basis van de verzamelde gegevens tijdens het bezoek vastgesteld dat er 2 keer, 3 rijen van 7 zonnepanelen geplaatst gaan worden op het dak. Er wordt gebruik gemaakt van zwarte mono kristallijne zonnepanelen met een vermogen van 265 watt. Deze zwarte zonnepanelen zijn van het merk Chinaland. De 21 panelen leveren een jaarlijks piekvermogen van 5565 KWh. Wij prognosticeren de daadwerkelijk opbrengst op ongeveer 4730 KWh. Omdat het systeem een flink vermogen heeft mogen we niet zomaar een 1 fasen omvormer gebruiken, dit mag volgens de Nen1010 niet. We hebben in dit geval gekozen om de zonnepanelen per woning aan te sluiten op 2 omvormers van Solax.

De materialen die Green Recovery gebruikt heeft zijn:

1. 42 zwarte mono kristallijne Chinaland Zonnepanelen van 265 watt
2. 1x 2200TL Solax omvormer & 1x 3300TL Solax omvormer
3. Bevestigingsmaterialen van Click Fit
4. Onze vaste installateur heeft de installatie verzorgd

Heeft u ook interesse in zonnepanelen op uw dak en/of bedrijfspand of wilt u graag professioneel advies. Wij nodigen u dan graag uit om langs te komen in ons unieke informatie centrum/ showroom in Den Dolder. In ons informatie centrum kunnen wij u verschillende zonnepanelen en omvormers laten zodat het voor u makkelijker is om te begrijpen. Tevens hebben wij een eigen systeem van 24 zonnepanelen op ons dak. Naast zonne-energie zijn wij ook sterk in Led-verlichting, warmtepompen en palletkachels. U kunt dan ook vrijblijvend een afspraak maken.

Zonnepanelen Vleuten, zonne-energie, zonnepaneleninstallateur, Green Recovery, Showroom, mono, Den Dolder


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery