Green Recovery, zonnepanelen installateur in Achterveld referentie

Wederom slaat Green Recovery zijn slag met zonnepanelen in de omgeving Achterveld (Gemeente Leusden)

Green Recovery kan met volle trots zeggen dat het weer een zonne-installatie systeem heeft mogen plaatsen op een woning in de omgeving Achterveld. Binnen de Gemeente Leusden is Green Recovery dan ook geen onbekende meer. Zo heeft zij al tal van huizen voorzien van zowel blauwe als zwarte zonnepanelen. Het zonne-installatie systeem betrof 21 zonnepanelen, die aangesloten zullen worden op 1 omvormer.

Voordat wij de offerte uitbrengen zullen wij eerst uw dak van uw woning komen opmeten. Op deze manier verzekeren wij onszelf ervan dat er geen fouten gemaakt zullen worden tijdens de installatie van het zonnestroom systeem en het is makkelijker voor ons te bepalen waar de omvormer moeten komen te hangen, waar de AC en DC kabels geplaats moeten worden en welke onderdelen er nodig zijn.
Op basis van de gegevens die verzameld zijn tijdens het bezoek kan er worden vastgesteld dat de zonnepanelen geplaatst zullen worden in 3 rijen van 7 panelen. Er wordt gebruik gemaakt van zwarte mono kristallijne zonnepanelen met een vermogen van 265 Watt. Deze zwarte zonnepanelen zijn van het merk Chinaland. De 21 zonnepanelen leveren een gezamenlijk piekvermogen van 5565 KWh. Wij prognosticeren de jaarlijkse opbrengst dan ook op ongeveer 4730 KWh.
De omvormer die geleverd moeten worden bij dit zonne-energie systeem is een Solax 5000 TL omvormer. Deze omvormer beschikt over 2 Mpp-trackers. Bij deze omvormer wordt gebruik gemaakt van een y-stekker. De y-stekker maakt het mogelijk dat er zonnepanelen zowel in serie als in parallel geplaatsen kunnen worden. De bevestigingsmaterialen die gebruikt worden zijn van het merk Click Fit. Deze bevestigingsmaterialen zullen allemaal in het zwart geleverd worden, zodat de esthetische waarde van het zonnestroominstallatie systeem behouden wordt.

De materialen die Green Recovery gebruikt zijn:

1. 21 mono kristallijne zonnepalen van 265 Watt all black

2. De omvormer is van het Chinese merk Chinaland

3. De bevestigingsmaterialen zijn van Click Fit

4. Dim TD uit Achterveld eeft de installatie verzorgd

Heeft u ook interesse in zonnepalen op u eigen dak of bedrijfspand of heeft u professioneel advies nodig? Wij nodig u dan ook graag uit om langs te komen in ons unieke experience centrum/ showroom in Den Dolder. In het informatie centrum kunnen wij u verschillende zonnepanelen en omvormers laten zien. Tevens hebben wij een werkend systeem op ons eigen dak van 24 panelen. Naast zonne-energie zijn wij ook sterk in Led verlichting, warmtepomp en palletkachels. U kunt dan ook vrijblijvend langskomen of u kunt een afspraak maken.


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery