Green Recovery voorziet kledingwinkel Zensa Soest en Amersfoort van Led verlichting

Een frisse en energiezuinige uitstraling met Led verlichting van Green Recovery in uw winkel of kantoor?

Het bewijs dat Led verlichting geen kille en onvriendelijke uitstraling creëert hebben wij onlangs bewezen bij de oplevering van 2 gerestylde modezaken van Zensa. De vestigingen Amersfoort en Soest zijn voorzien van een nieuw fris interieur en plafond en daarbij is er direct gekozen om alle traditionele energieverslindende verlichting te vervangen voor energiezuinige Led lampen. V

Voor het zover was hebben wij samen met de eigenaar van de 2 kledingzaken de diverse mogelijkheden besproken. Er is in Led verlichting nogal verschil. Naast de vele armaturen die er voor handen zijn moet er ook gekeken worden naar de kleurtemperatuur, de spreidingshoek van het licht en het vermogen van de lamp. Green Recovery snapt dat men dit niet vanop afstand kan bepalen en daarom hebben wij voor de vestiging Soest gekozen om een proefopstelling te plaatsen. We hebben verschillende armaturen geplaatst met o.a. verschillende lichtsterktes, verschillende kleurtemperaturen en verschillende reflectoren die de spreiding van het licht bepalen.

Na een test van een kleine 3 weken hebben we bepaald welke type lampen er het best bij de uitstraling van de Zensa vestigingen passen en hebben wij de armaturen besteld. Na enkele weken zijn de lampen geplaatst en sindsdien zijn de Zensa vestigingen Amersfoort en Soest een stuk energiezuiniger. Zo hebben wij in de 2 vestigingen 80 bananenspots geplaatst, 55 ronde inbouwlampen en 15 trackspots om de etalages uit te lichten. Boven de toonbank in Soest hebben wij mooie Led lampen met een grote spreidingshoek geplaatst.

Heeft u ook behoefte aan een proefopstelling in uw winkel, retail of kantoorpand neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs om de diverse mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvend lichtplan te maken. Indien u serieus geïnteresseerd bent in de verlichting zullen wij kosteloos en vrijblijvend een proefopstelling plaatsen en indien nodig speciale armaturen op onze kosten aanschaffen.

In Den Dolder kunnen wij u voorzien van relevante informatie over zakelijke Led verlichting en zonne-energie. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak.

Foto’s Led verlichting modezaak Zensa Amerfoort en Soest