Green Recovery biedt nu totaaloplossingen in Led verlichting voor Retail, winkels en kantoren.

Led verlichting in uw kledingwinkel, schoenenzaak of kantoorpand?

Green Recovery heeft de oplossing voor u! Wij hebben al jaren ervaring met Led verlichting en zonnepanelen en zijn al enige tijd bezig met het testen van professionele Led verlichting. Wij hebben inmiddels vele kantoren, appartementengebouwen, kledingzaken en andere retail voorzien van energiezuinige Led verlichting. Green Recovery pakt het volledig anders aan dan andere aanbieders.

Wij kunnen voor u een volledig lichtplan opstellen waarbij wij kijken welke type lampen, welk vermogen en hoeveel lampen er per ruimte moeten worden geplaatst om het gewenste aantal lux te krijgen. Na een kennismakingsgesprek kunnen wij dit vrijblijvend en geheel kosteloos voor u berekenen. N.a.v. de berekening zullen wij u een scherpe offerte sturen met daar gespecificeerd de kosten per type lamp. Indien u overweegt om met ons zaken te doen zullen wij bij u in uw kantoor, winkel of retailzaak een proefopstelling plaatsen. Dit wordt geheel vrijblijvend gedaan en zo kunt u kijken welke kleurtemperatuur, armatuur en lichtsterkte u het best vindt passen bij de uitstraling van uw bedrijf of winkel.

Green Recovery importeert bijna alle Led verlichting zelf. Wij hebben zeer veel ervaring met producenten en doen onze eigen controles op de verlichting, bij speciale wensen van de klant zullen wij altijd samples in laten vliegen zodat we snel met de klant kunnen schakelen. Wij hebben een constante aanvoer van producten zodat wij bij een bestelling zeer snel de producten kunnen leveren aan de klant. Of het nu gaat om Led strip, speciale etalage spots, Led downlighters of waterdichte grondspots wij kunnen u helpen en tegen scherpe prijzen leveren.

Mochten wij u ergens mee van dienst kunnen zijn dan kunt u onze showroom bezoeken in Den Dolder of maak een afspraak. Wij komen graag naar uw winkel of bedrijfspand kijken en stellen ons graag aan uw voor.

Green Recovery

Nieuw, Led verlichting, retail, kantoor, bedrijfspand, winkels, Green Recovery

Led verlichting, bedrijfspanden, retail, straat verlichting, kantoren, green recovery