Green Recovery biedt nu straatverlichting in Led aan.

Hoge kwaliteit Led straatverlichting / straatlampen voor een hele scherpe prijs

Na de aanschaf van vele samples en het uitvoerig testen van de diverse Led straat lampen hebben we eindelijk een lijn straatverlichting in Led die toepasbaar is in vele situaties. Zo kunnen deze mooi lampen gebruikt worden ter vervanging van de bestaande verlichting lang provinciale wegen tevens leveren wij de lampen ook met een minder vermogen voor kleine dorpswegen of wegen in een woonwijk. Onze Led straatlampen zijn te verkrijgen in o.a. 50 watt, 100 watt en 150 watt. Andere vermogens voor de Led straatverlichting zijn ook leverbaar.

In ons experience centrum in Den Dolder kunt u een demo opstelling bekijken en kunt u ook zien wat de verschillen zijn tussen de vermogens. Indien gewenst kunnen wij voor u de nodige berekeningen doen indien u op een bepaalde plek een bepaalde hoeveelheid licht moet hebben. De krachtige. Amerikaanse, Led chips geven per wat tussen de 85-89 Lumen wat zeer veel is. De IP67 ingegoten voeding is van het genormeerde Taiwanese merk Meanwell en is vervangbaar. Wij zijn erg blij dat wij nu de particulier, gemeentes, agrarische sector en de bedrijven en goed en betrouwbaar product kunnen aanbieden. Omdat wij alles zelf importeren bieden wij u voor de Led straatverlichting de scherpste prijs aan, wij leveren zowel aan particulieren 1 stuk, als aan bedrijven. Bij B2B met grote aantallen kunnen wij u een ongekend scherpe prijs aanbieden met een zeer hoog service level.

U kunt ons altijd bezoeken nabij Amersfoort en Utrecht en indien gewenst kunt u ook een afspraak maken in het weekend of in de avond uren. Mocht u vragen hebben over onze Led straatlampen of één van onze andere producten zoals zonnepanelen dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of een email sturen naar info@greenrecovery.nl

Straatverlichting Led Green Recovery

Straatverlichting Led Green Recovery

Led Straatlampen, straatlantaarns

Led Straatlampen, straatlantaarns