Route Beschrijving

GreenRecovery is specialist op het gebied van duurzame en groene energie. Wij zijn gevestigd in Den Dolder. Den Dolder is een provincie in Utrecht en gemakkelijk via auto of openbaar te bereiken.

9292ov.nl over Den Dolder

Routebeschrijving

Vanaf Amsterdam

Vanaf amsterdam volgt u de A1 richting Baarn. Bij knooppunt Eemnes neemt u de Amsterdamsestraatweg/N221 richting Soest, na ongeveer 4 km slaat u bij de stoplichten rechtsaf en volgt u de Biltseweg/N238 richting Bilthoven. Na ongeveer 5,5 km slaat u linksaf de Dolderseweg/N238 in en deze volgt u voor 1,8km, dan slaat u rechtsaf de Pleineslaan in en neemt u meteen de 1e straat links, de Dolderseweg, na 1,8km slaat u linksaf de Fornheselaan in en bevindt de bestemming zich na 40m aan uw linkerhand.

Vanaf Utrecht

U neemt de oprit naar de A27 richting Amerfoort/Breda en draait na 1,5km de A28 richting Amersfoort op. Na ongeveer 8km pakt u afslag 3 en slaat u bij de stoplichten bovenaan rechtsaf de Zandbergenlaan/N238, rechtdoor over de rotonde en volg de N238 voor ongeveer 3,3km en neem de 3e afslag van de rotonde en sla rechtsaf de Dolderseweg op. Volg deze voor 1.3km en sla daarna rechtsaf de Fornheselaan in, de bestemming bevindt zich na 40m aan uw linkerhand.

Plan uw route via Google Maps

 


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery