Green Recovery verlicht de toekomst!

Hoogwaardige zonnepanelen en alle mogelijke varianten van energiezuinige ledverlichting tegen betaalbare prijzen. Dat is de filosofie achter Green Recovery. Wie nieuwsgierig is en meer te weten wil komen over zonnepanelen en led verlichting is van harte welkom in ons informatiecentrum te Den Dolder.

Bij de zoektocht naar informatie over het aanbod van alternatieve energiebronnen kwam we terecht in Azië. Daar waren we zo geïnspireerd door wat ze zagen, dat we besloten een bedrijf op te richten voor de verkoop van zonnepanelen, led verlichting en andere vormen van alternatieve energie. We hebben dan ook veel fabrieken bezocht in Azie alwaar er zeer veel kennis opgedaan is over hoe kwaliteitsproducten gemaakt worden. Het selecteren van kwalitatief hoogwaardige producten is belangrijk voor ons daar het doel is om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren tegen concurrerende prijzen.

In het informatiecentrum annex showroom in Den Dolder kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht om zich te laten informeren over de mogelijkheden en voordelen van zonnepanelen en led verlichting. Vooral bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ledverlichting is het belangrijk dat men kan voelen, zien en ervaren. Om de aanschaf van zonnepanelen voor een grote groep bereikbaar te maken, biedt Green Recovery ook de mogelijkheid van GreenLoans aan: een lening voor ‘groene’ investeringen. De lening heeft een lage rentevoet en de aflossing kan (deels) worden voldaan met het geld dat de klant bespaart op zijn energierekening. De woonlasten blijven dus redelijk gelijk met als voordeel na verloop van gratis energie op te wekken.

Wie geïnteresseerd is in een mogelijke aanschaf van zonnepanelen of een gewoon een goed gesprek is van harte uitgenodigd om ons informatiecentrum in Den Dolder te bezoeken!


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery