Wij heten u van harte welkom in ons experience center in Leusden. Direct producten bekijken en altijd goed geholpen worden.

Ons Experience Center

GreenRecovery heeft in Leusden een Experience Center ingericht. Hier ervaart uzelf de sfeer van groene energie. Hier is alle informatie is beschikbaar die u nodig hebt om een beslissing te nemen.

Bij het Experience Center bieden we u niet alleen informatie, advies op maat en de mogelijkheid om een offerte op te stellen. We laten u ook zien hoe mooi een LED strip, LED spots of LED tl-licht kan zijn. Hoe werken zonnepanelen of groene energie in de praktijk? Dat ervaart u als u langskomt bij het Experience Center.

Bij GreenRecovery hebben we veel kennis in huis over groene energie in het algemeen en zonnepanelen en LED verlichting in het bijzonder. Onze kennis delen we graag met u zodat meer mensen kiezen voor een groene oplossing. Wij vinden het belangrijk om u eerlijk advies te geven. Natuurlijk proberen we mensen te overtuigen om voor bijvoorbeeld duurzame en milieuvriendelijke zonnepanelen te kiezen maar we zijn realistisch en eerlijk over de terugverdientermijn.

Beleven

Wilt u groene energie echt beleven? Dan bent u bij ons Experience Center op de juist plek. U kunt 'live' zonnepanelen in werking zien en wordt overtuigd hoe mooi LED verlichting kan zijn.

Maak een afspraak

Informatie

Onze mensen staan klaar voor iedereen die meer informatie wilt inwinnen over groene producten, in het speciaal zonnepanelen en LED verlichting

Kennis centrum

Advies

Heeft u concrete plannen voor het installeren van Zonnepanelen? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij rekenen graag een offerte door en berekenen uw potentiële besparing zodat u een gedegen beslissing kunt nemen.

Contact opnemen

GreenRecovery geeft graag advies op maat.

Denkt u na over een speciale of grote installatie van zonnepanelen? Kom dan langs bij ons Experience Center voor een advies op maat. Laat u tevens inspireren door de LED verlichting of andere groene producten voor een totaal groene aanpak bij u in huis, op kantoor of in de winkel.

Bij het Experience Center kunt u ook terecht voor het opstellen van een offerte of om gelijk iets af te sluiten. Hoewel groene producten uiteindelijk besparen, is er vaak een grote initiële investering nodig. Daarom biedt GreenRecovery u graag de mogelijkheid om een GreenLoan af te sluiten. U lost dan af met de besparing op uw energierekening. We informeren u hier ook graag over.

zonne-energie-04
zonne-energie-05
Chinaland
led-verlichting-02
led-verlichting-05
GreenRecovery_Den-Dolder-7493
Eerlijke informatie
Advies op maat
Kom inspiratie opdoen

Maak nu een afspraak bij ons Experience Center in Leusden.

Wat is uw naam?
Wat is uw emailadres?
Wat is uw voorkeursdatum van de afspraak?
Wat is uw voorkeurstijdstip van de afspraak?

Uw afspraakaanvraag is succesvol verzonden.

×

Er is iets fout gegaan. Probeer het later alstublieft opnieuw.

×

Ontdek meer in Leusden

  • Bezoek ons experience center in Leusden, voor informatie en vrijblijvende informatie
  • Informeer, bekijk en ontvang dejuiste informatie
  • Altijd geholpen door een specialist
  • Laat uw huidige offerte vergelijken
  • Ontdek de mogelijkheden en laat u inspireren!