zonne-energie / zonnepanelen in Utrecht

Utrecht wordt steeds duurzamer met de zonnepanelen van Green Recovery

Onlangs heeft Green Recovery in de Utrechtse wijk ‘vogelbuurt’ de 2e zonne-energie installatie ge├»nstalleerd in dezelfde straat. Voordat wij een offerte uitbrengen zullen wij altijd de situatie ter plekke bekijken, via google maps kan men heel duidelijk zien wat de ligging van een pand is echter zijn de foto’s in veel gemeentes al 4 of 5 jaar oud. Het is dus van groot belang om persoonlijk langs te komen en het dak te inspecteren, te kijken waar de omvormer komt te hangen, hoe de AC en de DC kabels zullen lopen en hiervoor het nodige hak-en breek werk aan te pas komt.

Gezien het elektra verbruik van de bewoner van dit huis en de beschikbare ruimte op het platte dak hebben we gekozen om 8 mono kristallijne zonnepanelen van 270Watt te installeren. De meeropbrengst t.o.v. 250Watt is 160WP op jaarbasis. De piekopbrengst van deze zonnepanelen is 2160Kwh en de geprognosticeerde opbrengst ligt op ongeveer 1850Kwh op jaarbasis. De panelen staan onder een hoek van 15 graden i.v.m. de ruimte op het dak. De bevestigingsmaterialen zijn van Flatfix en de omvormer is een suntellite 2200 met 1 mpp tracker. De panelen staan opgesteld in 2 rijen van 4 zonnepanelen.

Overzicht zonnepanelen etc.. Green Recovery

  1. 8 monokristallijne zonnepanelen all black
  2. Omvormer van Suntellite 2200TL
  3. Flatfix bevestigingsmaterialen
  4. Dim-TD heeft de volledige montage en installatie verzorgd

Green Recovery heeft als enige in de regio een uniek informatiecentrum waar wij vele duurzame oplossingen bieden voor uw woning of bedrijfspand. Zo kunt u bij ons terecht voor al uw vragen op het gebied van zonne-energie en led verlichting en kunnen wij u live een werkend systeem laten zien op het dak van ons pand. U kunt altijd vrijblijvend langskomen in ons experience center in Den Dolder (naast Utrecht, Soest, Leusden, Woudenberg en Amersfoort) of een afspraak maken.

Maak een afspraak

Foto’s zonnepanelen Utrecht, Green Recovery

Zonnepanelen Utrecht, zonne-energie, Green Recovery, pv-systeen, showroom, Green Recovery, Den Dolder, Goedkoop, Mono, Zeist, Baarn, Leusden, Soest, Amersfoort, Woudenberg, Spakenburg

Zonnestroom installatie, zonne-energie, monokristallijne zonnepanelen, hoog rendement, 270Watt, Green Recovery, Showroom, Den Dolder, Amersfoort, Utrecht, Zeist, Woudenberg, Barneveld, Bunschoten


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery