Collectieve Inkoop Baarn

Green Recovery begeleid initiatiefnemers van A tot Z bij een collectieve inkoop actie met zonnepanelen

Stel voor dat u samen met een aantal buurtgenoten het ludieke idee heeft om te peilen hoeveel animo er is voor zonnepanelen op de daken van de andere bewoners. Dan is het belangrijk dat u weet waar u het over heeft, vaak weten de initiatiefnemers van de hoed en de rand als het gaat om zonne-energie maar voor de geïnteresseerden is het vaak iets onbegrijpelijks. Om een collectief te laten slagen en een wijk te verduurzamen is het belangrijk dat de buurtbewoners goed geïnformeerd zijn en weten wat ze uiteindelijk op het dak van de woning geplaatst krijgen. Uit ervaring weten wij dat een éénvoudige informatie avond vaak niet voldoende is en dat mensen behoefte hebben aan praktische voorbeelden en aan bijvoorbeeld een Workshop.

Green Recovery heeft als enige in de regio een experience centrum / Showroom op het gebied van zonne-energie en Led verlichting waar consumenten alles kunnen bekijken en vragen over o.a. zonnepanelen en omvormers. Wij kunnen in overleg met een initiatiefnemer avonden of weekenden organiseren waar er ook wordt gezorgd voor een hapje en een drankje en waar wij met een interactieve sessie iedereen uit gaan leggen wat zonne-energie is, hoe hoog het rendement is en wat de verschillen in bijvoorbeeld zonnepanelen zijn.

Uit ervaring weten wij ook dat er bij een inkoop collectief van zonnepanelen voornamelijk naar de prijs wordt gekeken. Uiteraard is dat een belangrijk aspect echter willen wij mensen er ook op attenderen dat zonnepanelen minimaal 25 jaar op het dak moeten blijven liggen en dat goed materiaal en goede installatie, ook in de meterkast, noodzakelijk is. Wij kunnen u verschillende opties bieden en dat maakt het voor de deelnemers ook interessanter omdat ook zij kunnen bepalen wat ze uiteindelijk op het dak krijgen maar wel met de scherpe prijzen van een collectief.

Wij zijn gevestigd in Den Dolder en u kunt door de weeks altijd langskomen om de mogelijkheden te bespreken. U kunt uiteraard ook gewoon telefonisch of via de email contact met ons opnemen. Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen.

Afspraak maken

Foto’s Showroom Green Recovery waar u een open avond voor een collectief kan houden

Collectieve inkoop zonnepanelen gemeente Baarn, Green Recovery Den Dolder, Zeist, Utrecht, Zonne-energie, lage prijs, Hoevelaken, Woudenberg

Collectie inkoopactie zonnepanelen voor de gemeente Baarn, Green Recovery Den Dolder, Zeist, Utrecht, Leusden Zonne-energie, Showroom, scherpe prijs


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery