Collectieve inkoop Zeist

Green Recovery helpt de bewoners van de gemeente Zeist met het collectief inkopen van zonnepanelen

U als initiatiefnemer hoeft niet meer verder te zoeken naar een partij die u kan ontzorgen bij de collectieve inkoop van zonnepanelen. Wij begeleiden het hele traject van A tot Z, wij begrijpen namelijk dat het erg lastig is om buurtbewoners enthousiast te maken. Hoe gaan we dit doen?

Zoals u wellicht weet hebben wij een experience centrum / showroom waarin wij u alles kunnen vertellen over Zonne-energie, zonnepanelen, omvormers en led verlichting. Het informatie centrum in zo ingericht dat wij grote groepen mensen kunnen ontvangen en een interactieve sessie / workshop kunnen geven. Stel dat u als initiatiefnemer een open avond wilt organiseren en dit niet in een zaaltje bij de plaatselijke sportkantine wilt organiseren dan kunt u dit bij ons organiseren. U geeft ons een datum en tijdstip door en wij zorgen ervoor indien de agenda dit toelaat dat we er een zeer interessante avond van gaan maken. Mocht u het liever op een zaterdag willen organiseren dan is dat ook geen enkel probleem. Wij regelen de drankjes en mocht u het graag willen dan kunnen we ook catering verzorgen.

Ons doel is om u als initiatiefnemer te ontzorgen op het gebied van de voorlichting van zonne-energie en zonnepanelen. Hier kunnen wij aan de hand van praktische voorbeelden, de showroom en onze kennis in één sessie het voor iedereen begrijpelijk maken. Wist u dat wij ook een eigen installatie op ons platte dak hebben waar wij kunnen kijken hoe het geïnstalleerd is?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden van collectieve inkoop van zonnepanelen kunt u altijd vrijblijvend langs komen in ons informatie centrum in Den Dolder (Amersfoort, Baarn, Leusden, Utrecht, Soest en Zeist) of een afspraak maken.

Afspraak maken

Foto showroom zonnepanelen Green Recovery

Collectieve inkoop zonnepanelen Zeist, Collectief inkopen zonne-energie, Green Recovery Den Dolder, Soest, Baarn, Spakenburg, Bunschoten, Laren, Maarssen, Utrecht, Barneveld


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery