Collectieve inkoop Leusden

Samen met uw buurtgenoten collectief zonnepanelen inkopen en genieten van de voordelen van zonne-energie?

Green Recovery kan u hierin ontzorgen. Wij werken intensief samen met initiatiefnemers van buurt collectieven en dan voornamelijk voor op het gebied van zonne-energie en Led verlichting. Het is voor een initiatiefnemer lastig om de geïnteresseerden met beperkte middelen goed voor te kunnen lichten. Er komt bij een zonne-energie installatie zoveel aspecten kijken van het type zonnepaneel tot de omvormer en het rendement. Onze ervaring leert dat initiatiefnemers erg veel kennis hebben over zonne-energie maar dat het vaak lastig is dit te verwoorden, Green Recovery heeft een eigen kenniscentrum / showroom waar wij u alles kunnen laten zien van de zonnepanelen tot de omvormers.

Wij organiseren regelmatig open avonden om bewoners van een wijk te informeren over zonne-energie en ze nog enthousiaster te maken. Uiteindelijk vinden wij het belangrijk dat de geïnteresseerden duidelijk weten waarover ze geïnteresseerd zijn en dat ze 100% achter de aanschaf van zonnepanelen staan. Bij collectieven zullen wij net als bij de normale verkoop altijd de situatie bij de mensen thuis gaan bekijken voordat we ze een offerte toezenden. We willen het dak inmeten en kijken of er geen schaduwvorming op het dak aanwezig is, daarnaast willen we ook weten waar we de omvormer gaan hangen en welke aanpassingen er in de meterkast gedaan moeten worden.

Uiteraard kunnen wij bij een collectief een scherpere prijs hanteren en dat zullen we ook zeker aanbieden anderzijds willen wij 100% achter onze producten staan en de garanties die wij geven. Zonnepanelen moeten 25 jaar op het dak liggen dus is het noodzakelijk dat er goed wordt geïnstalleerd en dat er goede materialen worden gebruikt. Wij gaan hier niet op besparen.

Het voordeel van ons als bedrijf is dat u altijd naar binnen kan stappen bij vragen of opmerkingen, dat maakt ons uniek. U kan als initiatiefnemer altijd vrijblijvend langskomen in ons experience centrum / showroom, wij zijn gevestigd in Den Dolder (Utrecht, Nijkerk, Baarn,onen Leusden, Zeist, Amersfoort) en kunnen grote groepen mensen ontvangen. Wilt u de mogelijkheden voor een collectieve inkoop actie van zonnepanelen bespreken kom dan langs of maak een afspraak.
Afspraak maken

Green Recovery

Showroom zonnepanelen Green Recovery

Collectief inkopen zonnepanelen Leusden, collectief zonne-energie inkopen, showroom Green Recovery, Den Dolder, Zeist, Baarn, Utrecht, Soest, Woudenberg

Collectieve inkoopactie zonnepanelen, zonne-energie, Green Recovery showroom zonnepanelen, Den Dolder, Zeist, Soest, Utrecht, Baarn, Barneveld, Nijkerk


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery