Collectieve Inkoop

Green Recovery regelt samen met initiatiefnemers van een gemeente of wijk collectieve inkoop en plaatsing van zonnepanelen

Steeds vaker leest men op internet of in de krant dat een groep buurtbewoners een initiatief start om voor de geïnteresseerden in de buurt een collectief te starten. Green Recovery juicht dit enorm toe en wij dragen ook graag ons steentje bij aan deze initiatieven. Voor veel bewoners is zonne-energie ontastbaar en Green Recovery doet zijn best om dit te concretiseren door collectieven van A tot Z te ontzorgen.

Het voordeel van Green Recovery ten opzichte van andere leveranciers en installateurs is dat wij in Den Dolder (nabij Zeist, Utrecht) een Experience Centrum hebben waar wij consumenten en bedrijven kunnen ontvangen en ze alles uit kunnen leggen over duurzame energie. Wij kunnen ons voorstellen dat het voor u als initiatiefnemer zeer interessant kan zijn om hier een open avond te organiseren of in het weekend een bijeenkomst te plannen. Wij verzorgen drankjes en hapjes en zullen u middels een presentatie de gewenste kennis aangaande duurzame energie bijbrengen.

Onderwerpen die we bij een informatieavond voor collectieve inkoop zonnepanelen behandelen zijn o.a:

  1. Wat is zonne-energie en wat doet dit?
  2. Hoe werkt de omvormer en wat voor typen zonnepanelen zijn er?
  3. Wat zal mijn rendement zijn?
  4. Hoe gaat Green Recovery te werk?

Bovenstaande is enkel een greep uit de  onderwerpen die we zullen bespreken tijdens zo’n sessie. We houden het zeer interactief om zo een prettig dialoog te voeren met de geïnteresseerden en de initiatiefnemers. Mocht u meer informatie willen over de mogelijkheden voor een inkoopcollectief zonne-energie in uw gemeente dan kunt u altijd langskomen of contact opnemen met ons.
Afspraak maken

 

Collectief zonnepanelen / zonne-energie Green Recovery in uw gemeente?


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery