Kies voor eerlijke zonne energie door panelen met het hoogste rendement en de scherpste prijs van Green Recovery

Onze Zonnepanelen

Kies voor eerlijke zonne energie door panelen met het hoogste rendement en de scherpste prijs van
Green Recovery.

In een markt van vele honderden aanbieders is het heel lastig om op zoek te gaan naar het beste zonnepaneel met het hoogste rendement en dat tegen een scherpe prijs. Green Recovery heeft de afgelopen jaren vele typen zonnepanelen ingekocht en getest en heeft zich de laatste tijd gecommitteerd aan een merk. Vooraf hebben wij een selectie gemaakt van diverse producenten van zonnepanelen. Een aantal van de criteria waren: machinaal geproduceerde zonnepanelen, een internationaal georiënteerde organisatie en sales kanalen en de nodige referenties.  Wij hebben verschillende fabrieken in Azië bezocht en hebben a.d.h.v. onze bevindingen daar een selectie gemaakt van een 3-tal bedrijven en hebben de zonnepanelen uitgebreid getest. Onze vaste merken zonnepanelen zijn momenteel Ulica en Boviet, de rendementen die deze panelen geven zijn bovengemiddeld groot.

 

Lees meer over onze zonnepanelen

 

 

Zonnne Energie

Zonne energie is de meest veelbelovende duurzame energiebron omdat de productie van zonne energie geen schadelijke stoffen uitstoot en panelen uit duurzame materialen gemaakt zijn.

Leer meer over zonne energie

Rendement

Zonnenpanelen leveren een hoog rendement er nauwelijks productiekosten nodig zijn. Nadat de initiële investering is gedaan, is de opgewekste energie gratis! Op deze manier is een grote besparing mogelijk.

Leer meer over besparen met Zonnepanelen

Hoog Rendement, Lage Kosten

Green Recovery streeft naar het leveren van zonnepanelen met een hoog rendement tegen lage kosten. Maak een afspraak in ons Experience center om uw besparing en investering door te rekenen.

Maak een afspraak in ons Experience Center

Referenties Green Recovery

Bekijk hier enkele referenties van zonnestroom installaties welke wij reeds hebben uitgevoerd.

Bekijk hier onze referenties

Als u voor zonnepanelen kiest dan kiest u voor een milieuvriendelijke en duurzame investering.

Met een investering in zonnepanelen kiest u voor een milieuvriendelijke en duurzame vorm van energielevering. Ook bespaart u flink op de energierekening en verdient u de investering gemakkelijk terug.

Hoewel er veel (financiële) voordelen zijn, is de aanschaf van zonnepanelen een kostbare investering. Wij kunnen u een lening bieden van GreenLoans. U lost dan af met de besparing op uw energierekening; de zon betaald u terug. Een realistische inschatting over de terugverdientermijn en meer informatie geven we u graag als u langskomt in ons Experience Center.

Wilt u nog meer besparen en meewerken aan een beter milieu? Een combinatie van diverse groene producten kan hier voor zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zonneboiler of de aanschaf van LED lampen.

zonne-energie-01
Chinaland
zonne-energie-03
zonne-energie-04
zonne-energie-05
zonne-energie-06

Maak nu een afspraak bij ons Experience Center in Leusden.

Wat is uw naam?
Wat is uw emailadres?
Wat is uw voorkeursdatum van de afspraak?
Wat is uw voorkeurstijdstip van de afspraak?

Uw afspraakaanvraag is succesvol verzonden.

×

Er is iets fout gegaan. Probeer het later alstublieft opnieuw.

×

Waarom bezoeken?

  • Bezoek ons experience center in Den Dolder, voor informatie en vrijblijvende informatie
  • Informeer, bekijk en ontvang dejuiste informatie
  • Altijd geholpen door een specialist
  • Laat uw huidige offerte vergelijken
  • Ontdek de mogelijkheden en laat u inspireren!