Green Recovery helpt veeteelt bedrijven bij aanschaf van zonnepanelen

Veeteelthouders maken over het algemeen gebruik van grote veestallen, dat zorgt voor veel beschikbare ruimte op het dak voor zonnepanelen. Door het gebruik van zonnepanelen word er veel stroom opgewekt en kunt u de stroomverbruik op jaarbasis bijna of helemaal compenseren door middel van een zonnestroom installatie.

Geschikte panelen voor de juiste situatie

Green Recovery heeft uit het grote aanbod zonnepanelen een goede selectie gemaakt, wij hebben voor elke vraag een geschikt zonnepaneel. Zeker bij de agrarisch sector moeten we rekening houden met zaken zoals ammoniak en moeten hiervoor soms een ander type zonnepaneel of omvormer gebruiken. Green Recovery zoekt dit voor de veeteelt bedrijven uit en komt met een gepaste oplossing op maat.

Zonnepanelen, Green Recovery, Barneveld, Zonne-energie, Veeteelt, Agrarisch

Zonnepanelen blijven interessant voor veeteelt houders ongeacht het verbruik

In veel situaties zijn zonnepanelen interessant voor veeteelt bedrijven, ondanks is het toch voor iedere situatie anders en moet er gekeken worden naar verschillende factoren. Het is namelijk belangrijk om te weten hoe de ligging van uw dak is, uw jaarlijkse stroomverbruik en uw hoofdaansluiting. Voor veeteelthouders met een lager energieverbruik zijn er meerder fiscale voordelen bijvoorbeeld de Energie Investeringsaftrek (EIA). De veeteelthouders met een hoger stroomverbruik (>3x80A) is er de SDE+ subsidie regeling. Green Recovery begeleidt dan ook graag zijn veeteelthouders bij de aanvraag of berekening van de fiscale voordelen van zonnepanelen.

Zonne-energie, Green Recovery, Voorthuizen, Leusden, Veeteelt

Green Recovery neemt alle zorgen van de veeteelthouders af

Door de jaren heen heeft Green Recovery een groot netwerk opgebouwd. Mocht u dus vragen hebben over zaken zoals het vernieuwen van het dak van uw veestal of heeft u vragen over het verwijderen van asbest dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor vragen betreffende uw netbeheerder kunt u ons benaderen. Wij van Green recovery komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende afspraak om vast te stellen wat de mogelijkheden zijn voor uw veeteelt bedrijf.

 

Zonnepanelen calculator
hoge opbrengsten
diverse fiscale voordelen
Uw eigen stroom opwekken

Maak nu een afspraak bij ons Experience Center in Leusden.

Wat is uw naam?
Wat is uw emailadres?
Wat is uw voorkeursdatum van de afspraak?
Wat is uw voorkeurstijdstip van de afspraak?

Uw afspraakaanvraag is succesvol verzonden.

×

Er is iets fout gegaan. Probeer het later alstublieft opnieuw.

×