Green Recovery voorziet akkerbouwers van zonnepanelen.

Akkerbouwers hebben vaak grote loodsen met een groot dakoppervlak dat veel ruimte beschikbaar stelt voor zonnepanelen. Door middel van zonnepanelen kan er veel stroom worden opgewekt. Het energieverbruik van de akkerbouwers heeft een piekverbruik in de oogst maanden dit komt o.a. omdat de oogst dan goed gekoeld moet worden. Met de aanschaf van zonnepanelen kan uw jaarverbruik gedeeltelijk of zelfs helemaal worden gecompenseerd.

zonnepanelen, agrarisch, akkerbouw, green recovery, boerderij, agrariër, akkerbouwers

Zonnepanelen en omvormers.

In een markt van vele honderden aanbieders is het heel lastig om op zoek te gaan naar het beste zonnepaneel met het hoogste rendement en dat tegen een scherpe prijs. Green Recovery heeft de afgelopen jaren vele typen zonnepanelen ingekocht en getest en biedt u een betrouwbaar assortiment aan. Wij bezoeken jaarlijks verschillende fabrieken in Azië en hebben a.d.h.v. onze bevindingen daar een selectie gemaakt van een 3-tal bedrijven en hebben de zonnepanelen uitgebreid getest, voor iedere situatie hebben wij een gepast zonnepaneel.

Zonnepanelen voor de akkerbouw zijn interessant voor grootverbruikers en kleinverbruikers!

Zonnepanelen zijn in vele gevallen een goede investering, echter moet er per situatie gekeken worden naar diverse factoren. Zo is het belangrijk om te weten wat de energiebehoefte is, de ligging van het dak en de elektrische aansluiting. Voor kleinverbruikers in de agrarische akkerbouw zijn er diverse fiscale voordelen zoals de Energie Investeringsaftrek (EIA). Voor de akkerbouwers die een grootverbruikers aansluiting hebben (hoofdzekering groter dan 3x80A) is er een SDE+ subsidie beschikbaar. Green Recovery begeleid hun klanten in de akkerbouw met deze subsidie aanvraag of het berekenen van de fiscale voordelen.

Akker, Zonnestroom, Akkerbouw, Zonnepanelen, Den Dolder, Vleuten

Green Recovery ontzorgt de akkerbouwer.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Mocht u vragen hebben over asbestsanering (of de subsidieregeling hiervoor: asbestvanhetdak) en welke partijen dit voor u kunnen uitvoeren dan kunnen wij u hierover adviseren. Ook met vragen die betrekking hebben over de netbeheerder kunt u ons benaderen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om ons voor te stellen en te kijken wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen op uw akkerbouw bedrijf.

Zonnepanelen calculator

 

zelf stroom opwekken
lange levensduur van 25 jaar
duurzaam ondernemen

Maak nu een afspraak bij ons Experience Center in Leusden.

Wat is uw naam?
Wat is uw emailadres?
Wat is uw voorkeursdatum van de afspraak?
Wat is uw voorkeurstijdstip van de afspraak?

Uw afspraakaanvraag is succesvol verzonden.

×

Er is iets fout gegaan. Probeer het later alstublieft opnieuw.

×