Solax omvormers bij Green Recovery

Green Recovery biedt al jaren standaard de Solax omvormers aan

Green Recovery heeft de afgelopen jaren veel getest met diverse omvormers. Van Europese tot Chinese makelij en wij kwamen tot de conclusie dat er enorm veel kwaliteitsverschil zit in de diverse omvormers. Vanaf dag één hebben we al besloten dan prijs niet de criteria moet zijn om te kiezen met welk merk we standaard willen werken. Een goede verhouding tussen o.a. opbrengst, service en garanties is voor ons belangrijk. Wij reizen 2 keer per jaar naar Azië en daar bezoeken wij onze producenten van de Led verlichting, omvormers en zonnepanelen en na vele bezoeken aan de productieprocessen weten wij ook waar we op moeten letten.

Solax produceert op zeer hoog niveau en in tegenstelling tot veel andere producenten van omvormers komen de meeste componenten van een Solax omvormer voornamelijk uit Japan en Europa. Belangrijk bij een vergelijk tussen verschillende omvormers is niet alleen de prijs maar kijk als particulier of bedrijf ook eens naar de technische gegevens. Wat is bijvoorbeeld de opstart spanning voor een omvormer? Start deze op als de panelen 150volt geven of zoals Solax al bij 100Volt, dit kunnen significante verschillen zijn voor de jaaropbrengst. Ook staart met zicht tegenwoordig blind op garanties maar niet bij iedere fabrikant is 10 jaar garantie dezelfde.

Kortom wij hebben het voorwerk gedaan en zijn tot de conclusie gekomen dat de Solax omvormers prijs-kwaliteit technisch de beste keus is. Uiteraard leveren wij op wens van de klant ook andere omvormers.

Wist u dat Green Recovery ook aan installateurs levert? neem snel contact met ons op voor onze scherpe zakelijke prijzen.

technische gegevens verschillende Solax omvormers

Solax 1 fase

Omvormer Solax, 1 fase, 1 tracker, Green Recovery, Den Dolder, Zonnepanelen installateur

Technische gegevens PDF

Solax 1 fase 2 MMP Tracker

Solax omvormers Green Recovery, hoog rendement, Showroom, Utrecht, 1 fasen, 2 mppt

Technische gegevens PDF

Solax 3 fasen 2 MMP Tracker

Solax 3 fasen omvormer, dubbele tracker, Green Recovery, zonne-energie

Technische gegevens PDF

Mocht u langs willen komen dan bent u altijd welkom.


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery