referentie zonnepanelen Zeist

Opnieuw een groen dak met zonnepanelen in Zeist

Onlangs heeft Green Recovery in de gemeente Zeist een installatie afgeleverd van 6 zonnepanelen. De eigenaar van de woning heeft al in 1998 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van de schuur in de tuin en is voor Nederlandse begrippen één van de grondleggers van het gebruik van zonne-energie. Tijdens het schouwen van het dak hebben wij uiteraard gekeken naar de zonnepanelen uit 1998 en dan zie je wat een ontwikkeling deze producten hebben doorgemaakt. Waar rond die tijd de best zonnepanelen 90Watt gaven leveren wij nu panelen met een vermogen van 270Watt. De opstelling die wij hebben gekozen is een rij zonnepanelen van 4 en aan weerszijde van het dakraam ook 1. De omvormer komt de hangen op de zolder en heeft 1 tracker waar 1 string zonnepanelen op kan worden aangesloten. Het totale piekvermogen van deze 6 panelen is 1620Watt en de reële opbrengst is gezien de ligging en het aantal zonne-uren in Nederland 1400Kwh op jaarbasis.
Onze installateur is om half negen begonnen met alle voorbereidingen en tegen het eind van de middag draaide het systeem nog een laatste uur voordat het donker werd.

Welk type zonnepanelen heeft Green Recovery gebruikt?

  1. 270Watt monokristallijne panelen full black
  2. Omvormer van Suntellite TL1500
  3. Bevestigingsmateriaal van Clickfit
  4. De professionele montage en installatie is uitgevoerd door Dim-TD

Foto’s zonnepanelen Green Recovery in Zeist


Zonnepanelen Green Recovery, Goedkope zonnepanelen, Showroom, Den Dolder, Baarn, Spakenburg, Utrecht, Leusden

Zonne-energie Zeist Green Recovery, zonnepanelen zakelijk, goedkoop, showroom Den Dolder. Nijkerk, Bilthoven, Utrecht, Laren, Woudenberg

Wist u dat particulieren, bedrijven en scholen bij ons langs kunnen geven om alles te weten te komen over zonne-energie. Green Recovery heeft in Den Dolder (naast Zeist, Soest, Utrecht,Baarn en Leusden) een experience center / Showroom waar u alles op het gebied van zonne-energie en Led verlichting kan zien en ervaren hoe het werk. Door onze eigen installatie van 24 panelen kunnen wij u via een scherm laten zien wat er op dat moment wordt opgewekt, ook bij bewolking. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak.

Afspraak maken
Green Recovery


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery