Referentie zonnepanelen in Den Dolder

Zonnepanelen op het dak van je woning als goed voorbeeld.

Aan het einde van de zomer hebben wij een zonne-energie installatie geplaatst in Den Dolder met 12 zonnepanelen. Iedereen heeft z’n eigen motivatie om een pv-systeem aan te schaffen maar de rede die deze klant gaf vonden wij zeer mooi. Dit echtpaar wilde zonnepanelen op het dak van hun woning om het goede voorbeeld te geven aan hun kinderen en kleinkinderen, dit is een zeer gegrond argument om een zonne-energie installatie aan te schaffen.

Voordat wij de installatie hebben geplaatst hebben we eerst alles opgemeten, aangezien het een breed dak was hebben we gekozen voor een opstelling van 2 rijen van 6 panelen. Onze installateur heeft de meterkast geïnspecteerd en er is gekozen om de omvormer op zolder te hangen. De AC bekabeling van de zolder naar de omvormer kon via een bestaande koof.

Het totale vermogen van deze 12 zonnepanelen is 3240KWh en de ligging van de panelen is zuidoost met de nadruk op zuid. Het reële vermogen van deze 12 panelen zou uitkomen op ongeveer 2750KWh op jaarbasis en aangezien dit echtpaar weinig energie verbruiken zijn ze voor een groot deel onafhankelijk geworden. Het systeem is binnen één dag geïnstalleerd en op het einde van de dag sloeg de omvormer nog even aan.

Welke materialen en zonnepanelen zijn er gebruikt

 1. De zonnepanelen zijn monokristallijn 270watt all black
 2. Omvormer/inverter SMA SB-3000TL-21
 3. De montage materialen zijn van Clickfit
 4. De installatiewerkzaamheden zijn uitgevoerd door Dim-td
 5. Foto zonnepanelen van Green Recovery in Den Dolder


  Zonnepanelen Den Dolder, utrecht ,Zeist, zonne-energie Green Recovery

  Consument, bedrijven, scholen en VVE’s kunnen altijd terecht bij Green Recovery op het gebied van zonne-energie en Led verlichting kunt u langs komen in ons Experience centre/showroom in Den Dolder. Hier kunnen wij u laten zien hoe een PV installatie werkt wat het verschil is in de typen zonnepanelen en wat Led verlichting met de sfeer in uw woning of kantoor kan doen. Kom langs of maak een afspraak.

  Afspraak maken

  Green Recovery


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery