Referentie zonnepanelen in Bosch en Duin

De eerste installatie met zonnepanelen van Green Recovery

Tegen het einde van de lente opende Green Recovery haar deuren en waren wij klaar om actief op zoek te gaan naar klanten maar ook om voorbijgangers te ontvangen. Op een warme lentemiddag kwam een inwoner van Bosch en Duin langs en wilde informatie over zonne-energie. Wij hebben uitgelegd welke soort zonnepanelen en omvormers we hebben en hebben snel een afspraak gemaakt om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wij zijn op de locatie geweest en het betreft een modern huis met een plat dak waar we de panelen perfect op het zuiden konden plaatsen onder een hoek van 20 graden. We houden genoeg afstand tussen de rijen om schaduwvorming te voorkomen aangezien de zon in de winter lager staat. We kwamen uit op een installatie van 18 panelen en de voorkeur ging uit naar een paneel met een zeer hoog vermogen, wij hadden net een 20ft. container binnengekregen en konden direct leveren. Het totale vermogen van deze 18 panelen komt uit op 4860KWh wat rekening houdende met het aantal zonne-uren in Nederland uitkomt op ongeveer 4100KWh.

Deze klant heeft zelf de installatie gedaan en uiteindelijk heeft onze installateur Jerry van Dim-TD alles nagelopen en aangesloten op de meterkast. Het systeem is klaar om veel energie op te wekken!

Welke zonnepanelen en omvormer hebben we gebruikt

 1. 18x 270Watt monokristallijn zonnepaneel met zwarte lijst en zwarte backsheet
 2. De inverter is van SMA en model is SB 5000TL-21
 3. Het montagesysteem voor het platte dak is van Flatfix
 4. Foto zonnepanelen Bosch en Duin


  Zonnepanelen Bosch en Duin, monokristallijn snelle terugverdientijd zonne-energie Green Recovery

  Green Recovery is gelegen in het centrum van Den Dolder op een steenworp afstand van Zeist, Utrecht, Baarn en Amersfoort. Wilt u als bedrijf of particulier meer informatie op het gebied van zonne-energie of Led verlichting dan kunt u altijd langskomen in ons experience centrum, wij adviseren overigens ook grote VVE’s en scholengemeenschappen. Tevens kunt u bij ons terecht voor Led verlichting.
  Afspraak maken

  Green Recovery


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery