Referentie Zonnepanelen in Achterveld (Leusden)

Een Golfplaten dak in Leusden vol met zonnepanelen

Green Recovery heeft onlangs een mooi systeem afgeleverd in Achterveld (Leusden) van 18 zonnepanelen met 2 omvormers. Het gebruik van een montage systeem op een golfplaten dak is geen probleem, clickfit heeft daar uitstekende systemen met stokschroeven voor en uiteindelijk gaat het even snel als een pannendak. Het probleem met veel golfplaten daken is dat deze oud zijn en je tijdens de montage niet zomaar op het dak kan gaan staan. Een bijkomstigheid bij deze installatie is dat er verschillende materialen golfplaten gebruikt werden waardoor de montage van de stokschroeven nogal veel tijd in beslag nam.

We hebben gekozen voor een opstelling van 2x 9 panelen, deze 18 panelen hebben een piekvermogen van 4500KWh en zullen op jaarbasis een opbrengst van ongeveer 3800KWh opbrengen. De zonne-energie installatie ligt uit het zicht dus hebben wij gekozen voor de voordeligere polykristallijne panelen met een zilvere omlijsting en witte backsheet. Het vermogen per paneel is 250Watt en ze zijn van het merk Ulica. We hebben 2 omvormers gekozen om deze vermogen netjes over 2 fasen te verdelen. Voordat Green Recovery een zonnepaneel op het dak installeert meten we eerst bet paneel door of deze wel de beloofde spanning afgeeft, dit is noodzakelijk omdat er heel af een toe een minder werkend paneel tussen zit die het hele rendement naar beneden kan halen van het pv-systeem. Als de panelen al op het dak liggen is het een helse klus om erachter te komen welk paneel er niet goed functioneert.

Soort zonnepaneel, omvormer etc…

 1. Ulica zonnepanelen 250Watt Polykristallijn
 2. Inverter/omvormer van Suntellite 2200TL
 3. Montagemateriaal is van Clickfit
 4. Foto’s zonnepanelen in Leusden

  Zonnepanelen Leusden Achterveld Green Recovery Den Dolder

  Zonne-energie Leusden, omvormers inverters Green Recovery

  Kom langs op ons informatie centrum in Den Dolder om alles te weten te komen op het gebied van Zonnepanelen, omvormers maar ook voor Led verlichting kunnen wij u helpen.

  Maak een afspraak
  Green Recovery


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery