Referentie zonnepanelen Bilthoven

Zwarte zonnepanelen op een pannendak in Bilthoven

Onlangs heeft Green Recovery een zonne-energie installatie afgeleverd in Bilthoven. Wij hebben zonnepanelen geleverd met een hoog rendement zodat wij met weinig zonnepanelen veel energie kunnen opwekken. Voordat wij een offerte hebben uitgebracht bij deze particulieren hebben wij eerst goed gekeken hoe het schuine dak precies gesitueerd is en hoeveel schaduw er van de omliggende bomen op het dak terecht komt. Dit zijn cruciale zaken om mee te nemen in de offerte omdat je dan bijvoorbeeld met een andere omvormer moet werken of wellicht moet zeggen dat het niet erg zinvol is om een pv-installatie te installeren op het dak.

Bij deze familie hangt de omvormer op zolder aangezien er daar veel ruimte was en de DC bekabeling makkelijk via een ingang in het dak naar binnen te brengen was. De AC bekabeling van de omvormer naar de meterkast is via een bestaande koof zonder problemen naar beneden gebracht en binnen één werkdag was het systeem al in bedrijf gesteld. Green Recovery heeft gewerkt met Clickfit materiaal welke de installatiewerkzaamheden aan het dak aanzienlijk verlaagt in tegenstelling tot een systeem met de traditionele dakhaken. De omvormer is van SMA en is een SB 2100TL welke uitstekend werk levert.

De monokristallijne panelen zijn volledig zwart, dit wil zeggen met een zwarte omlijsting en een zwarte backsheet en hebben een vermogen van 270watt. Deze 8 panelen leveren een piekvermogen van 2160KWh wat gezien het gemiddeld aantal zonne-uren in Nederland op 1850KWh.

Overzicht gebruikte materialen pv-systeem Bilthoven

  1. 8x monokristallijne zonnepanelen All Black
  2. Omvormer/inverter SMA SB-2100TL
  3. Clickfit bevestigingsmateriaal
  4. Installatie uitgevoerd door Dim-TD

Mocht u na het lezen van deze referentie ook interesse hebben in een zonne-energie systeem bezoek dan ons experience centrum/showroom in Den Dolder. Hier kunt u terecht voor alle informatie over zonnepanelen, omvormers en Led verlichting.

foto’s zonnepanelen Bilthoven

Zonnepanelen Bilthoven referentie Green Recovery hoog rendement

Afspraak maken

Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery