Referentie zonnepanelen Barneveld

Een systeem met zonnepanelen in een opmerkelijke opstelling in Barneveld

Zo af en toe met men creatief zijn als het gaat over de opstelling van zonnepanelen op het dak van de woning. In Barneveld trof Green Recovery zo’n woning aan, de eigenaar wilde het dak zo effici├źnt mogelijk gebruiken en daarvoor konden we of concessies doen op het vlak van esthetiek of we konden naar een slimmere oplossing toewerken. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een opstelling waarbij we 8 panelen in portret opstelling op het pannendak hebben geplaatst en 2 zonnepanelen hebben we met een montagesysteem voor een plat dak gemonteerd op de dakkapel onder een hoek van 15graden. Als u onderaan deze pagina naar de foto kijkt dan kunt u die panelen niet zien vanaf de straatkant.

Ook hier hebben wij voordat we een offerte hebben uitgebracht goed gekeken naar de maten van het dak en hoeveel panelen we erop kwijt konden. Zo weten zowel de klant als Green Recovery en de installateur exact de afmetingen en komen ze tijdens de installatie niet voor verassingen te staan. In totaal zijn er 10 monokristallijne zonnepanelen geplaatst met een hoog vermogen, het piekvermogen ligt op 2700KWh, gezien het Nederlandse klimaat zal dit uitkomen op ongeveer 2300KWh op jaarbasis.

overzicht type zonnepanelen, omvormer etc…

 1. De monokristallijne zonnepanelen hebben een hoog vermogen van 270Watt en zijn volledig zwart
 2. Gezien de opstelling en de ligging van het dak hebben we gekozen voor een SMA SB 2500TLST-21
 3. Voor het pannendak hebben we clickfit bevestigingsmateriaal gebruikt en voor de dakkapel Flatfix
 4. De installatie is van A tot Z uitgevoerd door Dim-TD uit Achterveld
 5. Foto zonnepanelen op het dak in Barneveld

  Zonnepanelen Barneveld, monokristallijn Green Recovery zonne-energie

  Mocht u ook interesse hebben in een zonne-energie systeem of wilt u weten hoe zoiets werkt dan kunt u altijd langskomen op ons experience centrum in Den Dolder en wij geven advies en regelen de installatie voor zowel particulieren als bedrijven maar ook voor VVE’s en Scholengemeenschappen. U kunt bij ons ook terecht voor al uw vraagstukken op het gebied van Led verlichting.

  Afspraak maken

Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery