3 zonnepanelen van Green Recovery in Huis ter Heide (Zeist)

Ook in bosrijke omgevingen kan met zonnepanelen installaren

Na een geslaagde workshop enkele weken geleden voor geïnteresseerde buurtbewoners uit omgeving Zeist, Utrecht en Bilthoven hebben wij de aandacht getrokken van enkele bewoners uit de buurt. De omgeving van Den Dolder en Soest kenmerkt zich door prachtige natuur wat natuurlijk een hoop bomen met zich meebrengt. Bomen brengen schaduw met zich mee en dat is indien met wil overgaan tot de aanschaf van een zonne-energie installatie niet aan te raden. Gelukkig zijn er vele oplossingen en ook in dit geval voor een klant uit Huis ter Heide kwamen wij met een passend voorstel. Door de vele bomen rondom het huis was het moeilijk een grote installatie met veel zonnepanelen te installeren. Echter was er op het dakkapel ruimte genoeg en precies daar was er geen sprake van schaduw door omliggende bomen. Ondanks dat een kleiner systeem financieel wat minder rendement geeft dan een forse zonne-stroom installatie wilde deze klanten toch hun steentje bijdrage aan het milieu.

 

Er is gekozen voor een zonne-energie installatie van 3 zonnepanelen op een plat dak. Deze omvormer die wij hiervoor gebruikt hebben is een mastervolt Soladin 600 welke je met een stekker op het stopcontact mag aansluiten. De panelen geven een piekvermogen van 750Watt en gezien het gemiddeld aantal zonuren in Nederland hebben wij de jaarlijkse opbrengst geprognosticeerd op ongeveer 600KWh. Voor een huishouden van 2 personen komt met daarmee deels uit de voeten.

Welke materialen zijn er gebruikt?

  • 3 zonnepanelen 250Watt poly kristallijn van Ulica
  • Omvormer / inverter is van Mastervolt
  • Bevestigingsmaterialen zijn van Flatfix
  • Dim TD heeft de installatie verzorgd

Mocht u ook interesse hebben in een zonnestroom installatie of wilt u gewoon meer weten van zonnepanelen dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langs komen in ons experience centrum in Den Dolder (nabij Utrecht, Amersfoort, Soest, Baarn en Zeist)

Showroom zonnepanelen, Green Recovery, zonne-energie, omvormer, Den Dolder, Huis ter heide, Utrecht, Amersfoort, Nunspeet, Soest, Zeist, Bunschoten, Harderwijk, Laren


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery