De revolutie op de zonnestroom markt: het opslaan van uw eigen energie! Green Recovery kan u van A tot Z ontzorgen en u alles vertellen en laten zien in ons experience center.

SolaX Green Recovery hybride inverter met accu, Den Dolder, Utrecht, Amersfoort, Zeist, Soest, Baarn, Bunschoten, Showroom

Green Recovery slaat als een van de eerste in Nederland haar eigen energie op met een nieuw revolutionair systeem!

Green Recovery heeft sinds kort een hybride omvormer in haar bezit en is in staat haar eigen energie op te slaan in speciale accu’s. Met deze techniek bent u thuis zelf in staat uw overtollig opgewekte energie op te slaan. Momenteel kunt u in Nederland nog gebruik maken van de salderingsregeling maar niemand weet hoe lang wij nog kunnen profiteren van deze wetgeving. Met het opslaan uw overtollig opgewekte energie bent u straks niet meer afhankelijk van onzekere wetgeving en kunt ontspannen genieten van uw zonnestroom installatie.

Een hybride omvormer werkt deels hetzelfde als een traditionele stringomvormer. De omvormer maakt van de stroom die de zonnepanelen opwekt wisselspanning en gaat kijken wat er in huis aan energie behoefte is. Mocht er meer energie worden opgewekt dan dat er vraag naar is dan gaat het systeem de accu’s voeden met stroom en pas als deze vol zijn zal de omvormer de stroom aan het net geven en kunt u gaan salderen. s’Avonds zal bij de vraag naar elektra eerste de stroom uit de Lithium ion batterijen halen en dan pas de stroom uit het net halen. Op deze manier haalt u maximaal rendement uit uw installatie.

Op deze website kunt u de werking zien van een hybride systeem: Werking Hybride inverter.

De accu’s kunnen tot 90% ontladen worden waardoor u in tegenstelling tot de ouderwetse gel accu’s, die maar 50% mogen ontladen, veel minder accu’s nodig hebt. De accu’s worden geleverd in een speciale battery case die voorzien is van o.a. ventilatie en deze kast kan op slot in verband met bijvoorbeeld kinderen. U kunt in onze showroom (binnenkort) een werkend systeem vinden en wij kunnen u alles over dergelijk systeem vertellen.

Dankzij een ingebouwde wifi datalogger kunt u wereldwijd op uw tablet, smartphone of pc uw systeem in de gaten houden en u houdt bij wat u in totaal heeft opgewekt.

Wij zijn gevestigd in Den Dolder (Utrecht, Zeist, Amersfoort) en u kunt altijd vrijblijvend langskomen of een afspraak maken. U kunt bij ons ook terecht voor de traditionele zonnnestroominstallaties en ook hierover kunt u bij ons alles bekijken.

Enkele afbeeldingen SolaX hybride omvormer met accupack

Accupack, Green Recovery, SolaX, 4000, omvormer, Showroom, Den Dolder, Utrecht, Zeist, Soest, Amersfoort, Spakenburg, Leusden
Hybride omvormer Solax, Green Recovery, accu's, Showroom Den Dolder, Utrecht. Leusden, Nijkerk, Amersfoort, Zeist, Baarn
Omvormer, accu pakket, Green Recovery, Den Dolder, energie opslaan, zonne-energie
Maximaal rendement uit uw systeem
Minder afhankelijk van uw energie leverancier
De accu's gaan tot wel 4000 oplaadbeurten mee

Maak nu een afspraak bij ons Experience Center in Leusden.

Wat is uw naam?
Wat is uw emailadres?
Wat is uw voorkeursdatum van de afspraak?
Wat is uw voorkeurstijdstip van de afspraak?

Uw afspraakaanvraag is succesvol verzonden.

×

Er is iets fout gegaan. Probeer het later alstublieft opnieuw.

×