Zonne-energie voor particulieren is een zeer interessante investering daarnaast draagt u uw steentje bij aan het milieu.

U wilt een goede investering? denk eens aan zonnepanelen!

Voor Particulieren is het momenteel zeer interessant om te investeren in zonne-energie. De prijzen staan momenteel op een zeer gunstig niveau en de kwaliteit en de vermogens van de zonnepanelen zijn dusdanig goed dat u de komende 25 jaar voor een groot deel zelfvoorzienend kan zijn.

 

Lees meer over onze zonnepanelen
Green Recovery, zonnepanelen 250Watt, UIica, Monokristallijn, All Black, Hoog rendement, goedkoop, Showroom, utrecht, Amersfoort, Baarn, Zeist, Soest, Barneveld
Zonnepanelen calculator Green Recovery, zonne-energie, terugverdientijd, rendement, offerte, showroom

Met de zonnepanelen calculator van Green Recovery weet u snel hoeveel zonnepanelen er op uw dak kunnen worden geplaatst. Tevens geven wij aan per situatie of het verstandig is om over te gaan op het plaatsen van zonnepanelen.

 

Zonnepanelen calculator

 

BTW teruggave voor particulieren
Hoog rendement op uw investering
zeer lange levensduur

De nieuwste generatie Led verlichting brengt een mooie sfeer in uw woning en draag aanzienlijk bij in uw energiebesparing.

Led verlichting, particulieren, Green Recovery, E27, E14, gloeilamp, vervangt, Halogeen, GU10, Showroom, 50Watt, Led, Den Dolder, Utrecht, Zeist, Soest

Energiezuinige verlichting voor particulieren? Denk eens aan de Led lamp.

De nieuwste generatie Led verlichting welke Green Recovery aanbiedt heeft een aangename kleurtemperatuur en een kleurechtheid wat in de buurt van de gloeilamp komt. Daarnaast kunt u in uw woning flink besparen door Led verlichting toe te passen in de ruimtes waar u vaak de verlichting aan heeft.

 

Lees meer over onze zonnepanelen
Zeer lange levensduur, tot wel 30.000 uur
Bespaar tot wel 85% energie t.o.v. uw traditionele verlichting
Weinig warmte dus weinig energieverlies

De gezelligheid van een open haard, praktisch het gemak van een gaskachel...de pelletkachel!

Pellet kachel green recovery, Showroom, pellets, Den Dolder, Utrecht, Soest, Baarn, Leusden, Amersfoort

Wel eens gedacht aan een pellet kachel in huis? Gezellig, goed voor het milieu en u bespaart op uw energiekosten!

Een pellet kachel in uw woning installeren is eenvoudiger dan men vaak denkt, sterker nog in de meeste woningen moet het zonder problemen kunnen worden geplaatst. U kunt genieten van de warmte en de gezelligheid en daarnaast kunt u flink besparen op uw energie rekening.

Lees meer over onze pelletkachels
Net zo gezellig als een open haard
Tot wel 95% verbranding
Volautomatisch, u hoeft er bijna niet naar om te kijken

Nieuw! Green Recovery biedt nu ook energie opslag aan! Kom kijken in ons experience center.

SolaX Green Recovery hybride inverter met accu, Den Dolder, Utrecht, Amersfoort, Zeist, Soest, Baarn, Bunschoten, Showroom

U wilt zo min mogelijk te maken hebben met uw energie leverancier? Wij bieden u de oplossing!

Met de Hybride omvormer van SolaX kunt u uw overtollig opgewekte energie opslaan in sterke Lithium ion accu’s en u wanneer u deze stroom weer nodig heeft haalt u deze simpel uit de accu’s. Wilt u meer weten over dit systeem lees dan verder.

 

Lees meer over energie opslag