Een duurzame oplossing voor uw winkel of horeca pand waar ook de klanten profijt van hebben, denkt u eens aan een pelletkachel.

Zakelijk gebruik Pelletkachel

Door het zakelijk gebruik van een palletkachel in bijvoorbeeld uw winkel zullen uw klanten aangenaam verrast zijn

Het gebruik van een pelletkachel in uw winkel of bedrijfspans is iets wat niet in alle situaties mogelijk is. Zo raden wij het gebruik hiervan af indien u in een verzamelgebouw zit of bijvoorbeeld op enkele etages hoog. Een pelletkachel moet namelijk goed geïnstalleerd worden en daar zitten een aantal voowaarden aan.

In tegenstelling tot een traditionele houtkachel is het achteraf plaatsen van een pelletkachel relatief eenvoudig. Zo heeft u niet pers├ę een rookafvoer in de vorm van een schoorsteen nodig maar kan er achteraf een rookafvoer worden gemonteerd die via de geval van het pand de rook afvoert. Een pelletkachel is een volautomatische kachel en werkt relatief eenvoudig. Een pelletkachel wordt gestookt op zogenaamde pellets oftewel geperst afvalhout en u dient, afhankelijk van het gebruik, een aantal keer per week pellets toe te voegen aan de kachel. De voorraad pellets wordt door middel van een wormschroef de kachel in gedraaid en de volautomische regelunit van kachel doet de rest. De rookgassen worden d.m.v. een ventilator naar buiten geblazen, hierdoor heeft u geen schoorsteen met natuurlijke trek nodig. De warmte die de verbrande pellets geven wordt d.m.v. een ventilator de ruimte in geblazen. De zakken pellets kunt u per zak kopen of in bulk per pallet.

Een pellet kachel in uw winkel of wellicht horeca gelegenheid geeft enorm veel sfeer, er zijn ook pellet systemen waarbij u de centrale verwarming kan koppelen. Dit zijn wat uitgebreidere systemen maar wij leggen u er graag alles over uit. Green Recovery heeft een pelletkachel in haar Showroom staan en wij bevinden ons in het midden van het land namelijk Den Dolder (nabij Utrecht, Amersfoort en Zeist). U kunt altijd vrijblijvend langskomen of maak een afspraak.

Wist u trouwens dat u als ondernemer ook recht heeft op de energie investeringsaftrek bij de aanschaf van een pelletkachel? Wij vertellen u er graag meer over.

Afspraak maken pelletkachel

Enkele modellen van pelletkachels

Diverse pelletkachels Green Recovery, Elektronisch regelbaar, geen schoorsteen, Showroom, Utrecht, Houten, Nieuwegein
Green Recovery pelletkachel, Showroom, Informatie, goedkoop, hoog rendement, Den Dolder, Zeist, Soest, Baarn, Barneveld, Leusden, Utrecht, Amersfoort
Pelletkachel Green Recovery, zakelijk, Showroom, Demo, Duurzaam, Den Dolder, Utrecht, Spakenburg, Nunspeet, Amersfoort
Pelletkachel, Green Recovery, Showroom, Particulier, Zakelijk, Horeca, Den Dolder, Zeist, Amersfoort, Utrecht, Baarn, Nunspeet, Leusden
Co2 neutraal uw pand verwarmen
U komt in aanmerking voor de energie investeringsaftrek (EIA)
Sfeerverhogend voor uw winkel of horeca pand