Led verlichting in uw winkel, bedrijfspand, kantoor of retail zaak?

Het is nu de tijd om over te gaan naar Led verlichting in uw winkel of kantoor

Waarschijnlijk heeft u de afgelopen jaren allerlei verhalen gehoord over Led verlichting. Vele winkels, kantoren retail zaken en bedrijven zijn nog niet voorzien met Led verlichting, heeft dit een reden? Uit onderzoek is gebleken dat veel ondernemers nogal huiverig zijn naar het effect van Led verlichting op de omgeving. Zo zijn kledingzaken erg sceptisch ten aanzien van de presentatie van hun kleding en zo vragen bedrijven zich af of hun werknemers wel prettig functioneren als ze onder Led lampen zitten.

Dit zijn hele terechte vragen want er zijn nogal wat aandachtspunten als het gaat om Led verlichting. We zijn al jaren gewend aan de traditionele verlichting en Led verlichting kan je niet één op één vergelijken met de traditionele verlichting. Led verlichting kan enorm afwijken maar dat hoeft niet perse slecht te zijn. Een aantal zeer belangrijke aandachtspunten wil men overgaan op Led:


  1. Welk vermogen Led heb ik nodig?

  2. Wat is voor mijn winkel of kantoor de beste en fijnste kleurtemperatuur?

  3. Komen de kleuren goed tot hun recht met deze type led lamp?

  4. Hoeveel lux zouden wij nodig hebben bij ons op kantoor?

  5. Op wat voor een besparing kan ik rekenen?

Dit zijn slechts enkele vragen die wij regelmatig krijgen en zeer relevant zijn voor een gewenst resultaat. Om u goed van dienst te zijn hebben wij een 3 stappen plan.

1. Kennismaken en kijken welke Led verlichting er in uw kantoor of winkel past

Wij zullen kijken naar u traditionele verlichting en bespreken uw wensen. Indien nodig maken wij een lichtberekening waarin wij, afhankelijk van de functie van de ruimte, berekenen hoeveel led lampen wij nodig hebben voor een gewenst aantal Lux.

2. Het plaatsen van een Led proefopstelling in uw bedrijfspand of retailzaak

Zoals wij al eerder aangaven zit er zeer veel verschil in de diverse lampen. Van kleurtemperatuur tot lichthoek en van vermogen tot formaat. Daarom vinden wij het belangrijk dat iemand zonder twijfel en onzekerheid overstapt op Led verlichting. Wij plaatsen daarom bij serieuze aanvragen indien gewenst een proefopstelling in bijvoorbeeld een kledingzaak of kantoorruimte. Zo kunnen de medewerkers, personeel en klanten wennen en hun op of aanmerkingen plaatsen. Het komt vaak genoeg voor dat iemand een iets warme kleur wit wilt en dit door zo’n proefopstelling kan zien.

3. Op maat plaatsen van uw bestelling

Regelmatig hebben kantoorpanden of winkels afwijkende formaten verlichting, wij kunnen alles op maat laten produceren en zullen dit dan ook doen. Indien gewenst verzorgen wij voor u de complete installatie.

Green Recovery heeft een showroom wij u veel kunnen laten zien op het gebied van led verlichting en zonne-energie. Neem spoedig contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend langs in uw winkelpand of bedrijfshal om te kijken wat de mogelijkheden zijn van Led verlichting. Wij plaatsen graag een proefopstelling!

Afspraak maken

Banaanlamp, Led, Winkel, supermarkt, modezaak, afspraak, Amersfoort, installeren, Den Dolder

Led retail, kledingwinkel, drogist, Green Recovery, showroom, Utrecht


Experience Center

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak dan een afspraak in ons Experience Center

Afspraak maken

Webshop

Wilt u direct groene producten, zoals LED Lampen of Zonnepanelen, bestellen? Dan kunt altijd terecht in onze webshop.

Bezoek de webshop

Meer over de producten van Green Recovery