U wilt als bedrijf of retailer meer weten over Led verlichting? Green Recovery adviseert u en biedt u vrijblijvend een proefopstelling aan.

Green Recovery heeft al jaren ervaring met het leveren van Led verlichting en het maken van lichtplannen voor bijvoorbeeld kantoorpanden of parkeergarages. Wij merken dat ondernemers vaak geen tijd hebben met het bekijken van de vele opties die er momenteel aangeboden worden en daarnaast zien we dat vaak bepaalde traditionele verlichting nog niet zo makkelijk te vinden is in Led. Wij zorgen  ervoor dat u zich daar niet druk om hoeft te maken en gaan volledig vrijblijvend voor u een oplossing aanbieden.

Wij zullen bij u komen wat de huidige situatie is, wat de wensen zijn en geven direct aan wat er mogelijk is. We kunnen voor u vrij snel (vaak ter plaatse) al vertellen wat de indicatieve besparing is. Wij zullen in het geval van kantoorpanden altijd een lichtplan maken zodat wij onze verlichting altijd volgens de arbo aanbieden (voldoende licht op een werkplek). Bij winkels is het vaak veel persoonlijker en is er niet kant en klare oplossing, hier zal wat kritischer naar gekeken moeten worden. Indien u wilt kunnen wij u een proefopstelling aanbieden. Dit betekent dat wij bij u diverse armaturen in bruikleen geven met diverse kleurtemperaturen, stralingshoeken en vermogens. Via deze weg kunt u, samen met uw klanten/collega’s, bespreken wat het beste past bij de uitstraling van bijvoorbeeld de kleding winkel. Ook als wij bepaalde lampen niet in ons assortiment hebben zorgen wij ervoor dat deze door één van onze Chinese producenten gemaakt en geleverd wordt zodat wij binnen 3 weken de proefopstelling kunnen aanbieden, uiteraard op onze kosten.

Mocht u interesse hebben in een proefopstelling of een advies dan kunt u contact met ons opnemen en dan plannen wij graag een afspraak in. U kunt ook onze showroom in Den Dolder (Utrecht) bezoeken.

Enkele Referenties:

Kaaswinkel Utrecht

Supermarkt Baarn

Lange levensduur dus weinig onderhoudskosten
Afhankelijk van het type lamp hoge besparingen mogelijk
Vraag u gratis en vrijblijvende proefopstelling aan.

Maak nu een afspraak bij ons Experience Center in Leusden.

Wat is uw naam?
Wat is uw emailadres?
Wat is uw voorkeursdatum van de afspraak?
Wat is uw voorkeurstijdstip van de afspraak?

Uw afspraakaanvraag is succesvol verzonden.

×

Er is iets fout gegaan. Probeer het later alstublieft opnieuw.

×