Zonnepanelen op een hooimijt in Achterveld

Zonnepanelen op een hooimijt in Achterveld

Green Recovery heeft naast haar magazijn in Den Dolder ook nog een magazijn in achterveld in de vorm van een hooimijt. Deze hooimijt is onderdeel van een mooie boerderij welke enkele jaren geleden volledig gerestaureerd is. Om de opslag in energie zelfvoorzienend te laten zijn hebben we 3 monokristallijne zonnepanelen geïnstalleerd op het pannendak gedeelte. We hebben een zonne-energie installatie van 3 zonnepanelen geplaatst omdat wij in de schuur af en toe een E27 Led lamp met grote fitting hebben aanstaan en met hele koude dagen een straalkachel. Kortom we verbruiken daar zeer weinig energie maar we vonden het wel noodzakelijk om daar zonnepanelen te installeren.

We hebben 3 monokristallijne zonnepanelen met een zwarte omlijsting geplaatst op het zuidelijke ligging en er komt geen schaduw op de zonnepanelen. Aangezien het maar om 3 panelen gaat hebben wij gekozen voor een eenvoudige omvormer van Mastervolt namelijk de Mastervolt soladin 600. Deze inverter kan je direct met een stekker op het stopcontact steken en moet niet speciaal met een aparte groep op de meterkast worden aangesloten. De soladin is een eenvoudig apparaat zonder display maar werkt met Ledjes, hierbij neemt de sterkte van de (groene) ledjes toe naarmate er meer energie wordt opgewekt. Het bevestigingsmateriaal is van Clickfit en deze installatie hebben wij zelf uitgevoerd. In 3.5 uur hebben wij deze pv-installatie gemonteerd en in bedrijf gesteld.

Welke materialen heeft Green Recovery voor deze zonnepanelen installatie gebruikt?

 1. 3x Ulica zonnepaneel monokristallijn van 250Watt
 2. Omvormer met stekker van Mastervolt
 3. Bevestigingsmaterialen voor pannendak van Clickfit
  1. Foto zonnepanelen Achterveld

   Zonnepanelen Achterveld (Leusden), zonne-energie Green Recovery

   Green Recovery heeft in Den Dolder een informatiecentrum waar bedrijven maar ook particulieren, stichtingen, VVE’s en Scholen terecht kunnen voor alles vragen op het gebied van zonne-energie, en Led verlichting. Wij vertellen u er graag meer over, u kunt altijd bij ons langs komen in Den Dolder.

   Maak een afspraak