Prachtige zwarte monokristallijne zonnepanelen in Leusden

Tijdens het beste tijd van het jaar heeft Green Recovery in Leusden een pv-systeem geïnstalleerd. Voordat wij van Green Recovery de offerte voor een zonne-energie systeem gingen maken hebben wij eerst nauwkeurig het dak ingemeten zodat wij zeker wisten dat wij een goed advies konden geven. De ligging van het dak is ongeveer op het zuiden en er zijn geen obstakels die schaduw kunnen veroorzaken. Dit is een ideaal dak voor een pv-systeem en aangezien deze mensen relatief weinig energie verbruiken zouden ze met 10 monokristallijne zonnepanelen bijna helemaal zelfvoorzienend zijn.

We hebben gekozen om de zonnepanelen in Landscape in het midden van het dak te monteren, dit is esthetisch gezien de mooiste opstelling. We hebben ervoor gekozen om de omvormer in de meterkast te plaatsen, dit gebeurt doorgaans niet omdat de meterkast hier meestal te klein voor is. We hebben gekozen voor een SMA omvormer met 1 tracker, 2 trackers op dit dak is overbodig omdat het dak perfect gesitueerd is op het zuiden en er geen obstakels voorkomen. De installatie van de zonnepanelen en het aansluiten van de inverter op de meterkast is binnen 1 werkdag gerealiseerd en de klant heeft dankzij de mooie dagen redelijk wat energie kunnen opwekken.

Het totale piekvermogen van deze 10 monokristallijne panelen is 2700KWh wat neerkomt op een opbrengst van ongeveer 2300KWh per jaar.

Overzicht gebruikte materialen voor dit zonnepanelen systeem

  1. 10x monokristallijne zonnepanelen van 270Watt All Black
  2. Omvormer SMA SB 2500TLST-21
  3. Bevestigingsmaterialen zijn van Clickfit
  4. De montage en de het aansluiten is gedaan door Dim-TD

Foto pv-systeem Leusden

Zonnepanelen Leusden Green Recovery Zonne-energie monokristallijne

Heeft u naar aanleiding van deze referentie vragen of interesse dan nodigen wij u van harte uit op ons experience centrum waar u altijd vrijblijvend op of afspraak langs kan komen. Hier kunnen wij u alles laten zien op het gebied van zonne-energie maar ook op het gebied van Led. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven maar ook Scholen en VVE’s kunnen voor goed advies altijd langskomen.

Maak een afspraak

Green Recovery