McDonalds Maarssen plaats zonnepanelen op het dak

Green Recovery is trots op het feit dat ze onlangs een zonne-energie installatie op het dak van de McDonalds in Maarssen heeft mogen plaatsen. Een McDonalds verbruikt op jaarbasis enorm veel KWh en deze 8 panelen zullen weinig compenseren echter geeft de McDonalds Maarssen wel het signaal af dat ze bezig is met duurzaam en met het milieu. Gezien de apparatuur op het dak van dit pand hebben we slechts 2 rijen van 4 panelen geïnstalleerd zodat er altijd plek is voor de nodige werkzaamheden. De zonnepanelen zijn in tegenstelling tot de meeste van onze projecten niet all black omdat je ze vanaf de staatzijde niet ziet.

Bij deze klus konden de panelen eenvoudig zonder lift naar boven wordt aangegeven omdat het dak dit pand niet zo hoog is. De totale opbrengst van deze 8 monokristallijne zonnepanelen is 2000KWh wat gezien het Nederlandse Zonne-klimaat neerkomt op een reeële opbrengst van ongeveer 1700KWh. De bevestigingsmaterialen zijn van Flatfix en we hebben een eenvoudige omvormer gebruikt van het merk Suntellite, met dit merkt werkt Green Recovery graag en adviseert dit merk aan mensen die iets anders willen dan bijvoorbeeld een omvormer van SMA of Power-one
De installatie is binnen één werkdag geplaatst en in bedrijf gesteld en de Mcdonalds kon direct beginnen met besparen.

Welke materialen hebben we gebruikt voor deze zonne-energie installatie?

 1. 8x monokristallijne zonnepanelen van 250Watt met zwarte omlijsting
 2. Inverter is van Suntellite 2000TL
 3. Bevestigingsmateriaal is van Flatfix
 4. De volledige installatie is keurig uitgevoerd door Dim-td
 5. Foto zonnepanelen Maarssen

  zonnepanelen Maarssen, zonne-energie Green Recovery

  Voor zowel particulieren als bedrijven hebben wij een belevingscentrum in Den Dolder (bij Utrecht en Zeist) hier kunnen wij u alles uitleggen over Zonne-energie en Led verlichting. U bent altijd van harte welkom in onze showroom of wilt u liever een afspraak maken dan kunt u dit telefonisch of online doen.

  Maak een afspraak