Een groen dak met zonnepanelen van Green Recovery in Baarn?

Onlangs hebben wij een prachtige installatie opgeleverd in Baarn. Een perfect dak aangezien deze pal op het zuiden ligt zal ervoor zorgen dat deze familie op jaarbasis flink gaat besparen op de energie rekening. Het hoge rendement zonnepaneel kan worden gezien als één van de meest efficiënte zonnepanelen op de markt en zal zichzelf in aanzienlijk korte tijd terugverdienen.

Zoals altijd schouwt Green Recovery het dak ter plekke en wij hebben gekozen voor een pv-systeem van 2 rijen van 6 zonnepanelen. Deze familie heeft ook ons experience centrum/showroom bezocht en gekeken welk type panelen wij gebruiken. De omvormer is van Suntellite en heeft 2 mppt trackers waardoor er een hoger rendement behaald zal worden. Het totale piekvermogen van deze 12 panelen is 3240 KWh wat gezien de ligging van het dak en het gemiddeld aantal zonuren uitkomt op 2800Kwh per jaar. Met deze opbrengst zal deze familie voor een groot deel zelfvoorzienend zijn in hun elektra verbruik.

De installatie is in één dag geklaard en tegen het einde van de dag sloeg de omvormer al aan waardoor het eerste rendement behaald werd.

Welke omvormer en zonnepanelen?

  1. 12 zonnepanelen Chinaland all black 270Watt mono kristallijn
  2. Omvormer / inverter Suntellite 3300T met 2 mppt trackers en DC switch
  3. platdak bevestigingsmateriaal Flatfix
  4. De montage is uitgevoerd door Dim TD uit Achterveld

Heeft u naar aanleiding van deze referentie interesse in zonne-energie of wilt u weten hoe een systeem werkt? Kom dan langs in ons experience centrum / Showroom in Den Dolder (Nabij Utrecht, Zeist, Soest, Leusden, Spakenburg, Baarn) Hier kunnen wij u alles vertellen over zonnepanelen, omvormers en Led verlichting en kunnen wij u ons eigen zonne-energie systeem demonstreren en u laten zien op wat voor niveau wij installeren. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak.

Maak een afspraak

Foto’s zonnepanelen in Baarn van Green Recovery

Zonnepanelen Baarn, zonne-energie, hoog rendement, goedkoop, 270watt zonnepaneel, Green Recovery, Showroom, experience centrum, Den Dolder, Utrecht, Baarn, Soest, Leusden, Spakenburg, Amersfoort.

Collectief Baarn zonnepanelen, goede kwaliteit, zonne-energie, goedkoop, Showroom Den Dolder Green Recovery, Utrecht, Soest, Zeist, Leusden, Amersfoort, Maartensdijk, Bilthoven